Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: O bohatstve hôr - bystriny

Diskusná téma K článku: O bohatstve hôr - bystriny

Každá je iná, každá je živá a každá sa k človeku prihovára iným tónom. Aj povahy majú rôzne. Niektoré dôležito hučia medzi veľkými balvanmi v hlbokých dolinách a niektoré si rozihrane štebocú, skackajúc cez kamene a kamienky veselo dolu briežkom. Bystriny majú mnohé tváre. Každá však oplýva krásami, ktoré jej dali do vienka doliny, rokliny a tiesňavy. Tie jej z vďačnosti, že ich vytvorila a počas dlhých rokov tvarovala, vracajú všetku nádheru a nekonečný kolobeh večného spojenia, trvajúci státisíce rokov, pokračuje ďalej.

Peter Miler

Vďaka za zastavenie :-))), ináč na fotke je Studený potok.
Dalibor, ak zoženiem niekoho, kto tieto veci vydá knižne (z vlastných zdrojov to nemám šancu financovať), tak je to možné :-))) Zatiaľ sa mi v tom vôbec nedarí - väčšina tohto národa žiaľ konzumuje len bulvár a tomu sa prispôsobil aj knižný trh - aspoň tak mi to bolo vysvetlené... Snáď sa doba zmení a Zdenči bude mať od čítanky hrče na hlave he he he

Jantaara

Štruktúra vody a jej zmeny v závislosti od pocitov a vyžarovania okolo nej je fascinujúca vec. Univerzálne vedomie a pamäť jednoznačne funguje aj vďaka vode. Aj keď ja hovorím "je to v lufte", nie " je to vo vode" :-)

Bazin

nadherna fotka a citanie si ponecham na cas ked budem mat cas, dovtedy sa budem tesit...

Adamus

Parádička ;) práve som prišiel z rýb ... Voda to je môj živel.

Zdenči

Predposledný odstavec je veru aktuálny.
Dalibor, to mi bude potom synátor otrieskavať čítanku o hlavu, že kukni tato, ty s ním chodíš po horách a ja sa o ňom musím učiť :-)))) Ale aspoň bude mať z prvej ruky, že čo autor chel svojim dielom povedať a nebude musieť počúvať učiteľkinu verziu :-)

Dalibor Belluš

No Pertrík je to známa vec že si veľký poét a literát novodobý klasik a už dávnejšie som nadobudol presvedčenie že sa o Tebe raz budú učiť deti v škole.
Zabudol si tam zakomponovať tú časť toku rozorvaného lesným traktorom a odpadkami zachytenými o smutné vŕby. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum