Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: adidas Terrex Fast X

Diskusná téma K článku: adidas Terrex Fast X

Popri dvoch typoch vyšších turistických topánok, ktorými disponujem - jedny na skalnatý povrch, druhý na trávnatý, som sa už pred niekoľkými rokmi obzerala po niečom ľahšom a nižšom na jednodňové výbehy. Asi štyri roky na to používam trailrunningové tenisky Salomon, ktoré sú fantasticky ľahké a dobre odvetrávajú, žiaľ, aj nenápadná rosa ich celkom zmáča a cítiť v nich každú nerovnosť. Túto jar som sa rozhodla nechať takýto typ topánok len na beh a na kratšie ľahšie túry si nájsť niečo "teniskoidné", ale nepremokavé. A tak môžem napísať pár postrehov o topánkach adidas Terrex Fast X.

Hefaistos

vpravo vo faktoch je uvedeny model fast r (asi malo byt fast x)

Sona

Je to mozne, ale mne sa da obvykle obut bez tahania putkami, a tak mi tento ucel nenapadlo spomenut v clanku.

FunTTomas

Tiež si myslím, že pútka na topánkach sú primárne určené na obúvanie a nie, aby sme topánky nosili zakvačené na batohoch namiesto na nohách. Samozrejme uško možno využiť aj na takéto účely, keď nosíme obuv na prezutie.

+Iko+

...mám Mindy, ale zatiaľ spokojnosť, len ich nesmiem silno uťahovať. Na také jednodňovky po chodníkoch a lesných cestičkách sú super ale bez návlekov, ak máš kraťasy, tak nie...sype sa do nich kadečo :)

Boro

K tej membráne. Ja som si kúpil podobné boty od The North Face s membránou GTX a po roku som ich daroval do charity, pretože som mal v nich neustále spotenú nohu. Fakt som sa cítil ako v igelitových sáčkoch. Myslím, že problém je v tom, že tieto pol topánky niesu tak polstrované ako celé a tak pot takmer nič neodvádza a vzniká dojem , že máš spotenú nohu. No a tie pútka na zadu sú na ľahšie natiahnutie cez pätu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma