Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Keď slnko zapadá.

Aďo.4

Užil som si,aj obavy z medveďov :-D...
Išiel som cca 80% mimo značiek...

Hyrov2

pre aďo.4: Ďakujem, skúsim ju osloviť. Verím, že si si Medzihorskú dol. užil.

Aďo.4

Igor dík za info..Ja som to už včera bol skontrolovať...Išiel som od Kozla po neoznačenej ceste a až v sedle Kobylie som sa napojil na značku Skalka.Pri schádzaní zo Skalky po neoznačenom hrebeni a následnom schádzaní do Medzihorskej doliny som natrafil na začiatok prameňa ľavej strany Medzihorského potoka...Vyvieral na vozovej ceste..
Ten mail bol ohľadom inej informácie..

Bulat

v zime som schádzal zo sedla pod Kobylím do Medzihorskej doliny - je tam pohodlná lesná zvážnica... takže z Medzihorskej doliny do sedla Kobylie a potom pohodlne po hrebeni na Skalky- no problem :-)

Aďo.4

Ahoj,dnes som Ti poslal mail na adresu,ktorá sa ukazuje pri Tvojom mene..

Aďo.4

Asi sme písali naraz.. :-D. Dík za dodatočné info.
To mi stačí..

Aďo.4

Po značkách na Skalky není problém..Skôr ma zaujíma to,či sa dá dostať z tej Medzihorskej doliny nejakými cestičkami na Skalky.. Podľa mapy by to mohlo byť priechodne..
Aj tak dík za info..

Hyrov2

Teraz ma napadlo, že Ty si asi myslel vrchol Skalka (1308) po zelenej. Z Medzihorskej doliny na zelenú nevedie značkovaný chodník, ale od záveru Medzihorskej doliny (pri novom kríži)ide lesný chodník, ktorý by mal byť spojnicou na zelenú. Nešiel som tadiaľ. Syn si natiahol do GPS vrstvú lesných ciest a chodníkov. Je presnejšie zameraná v teréne, ako turistické chodníky. Na nej táto spojnica je vyznačená. Vedie dolinkou priamo na hrebeň k zelenej.

Hyrov2

Ahoj, do Medzihorskej doliny sa do ísť z Poluvsia, ja sa na ňu napojím z lesnej asvaltky vedúcej z Kunerádu cez chatovú oblasť.
Skalky: Lesnianskou dolinou z Rajeckej Lesnej do Širokej dol. ústie, odparkovať, po žltej na Vríčanské sedlo, ďalej po červenej na Skalky, pokračovať možno na Jankovú, pod Úplazom a po modrej späť do Širokej dol. ústie.

Aďo.4

ahoj, v Medzihorskej doline som ešte nebol..Podľa vyjadrení asi tade chodíte na Kozol..Nešiel si tade aj na Skalky?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok