Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Po stopách Bora Tomisa

Diskusná téma K článku: Po stopách Bora Tomisa

V živote sa stáva všeličo. Napríklad aj to, že si niekto niekedy prečíta nejakú knižku. Ak si však partia kamarátov prečíta rovnakú knižku, výsledné dozvuky z práve prečítaného môžu odštartovať sled nevídaných udalostí. O to nevídanejších, keď ide o partiu uletených ľudí, ktorí neraz postavia srandu na najvyšší piedestál, kde by mal logicky neohrozene tróniť iba zdravý rozum... Ale už sme raz takí. Drvivú väčšinu postrehov, ktoré sme nepostrehli, Vám sprostredkuje notoricky známy a všadeprítomný Zdenči.

Peter Miler

No, zaš to ňetreba prehaňac! Tyž še ňemožme motac fšadzi, dze še motal toten fest ftipny tulak :-)). I kec, trasy še sem - tam prekrižuju, ja še zaš ňehadam...

Svatopluk Štěpánek

páni, ak byste niekto
dávali dokopy putovanie po
Borových stopách v Rudohorí
či Stredohorí, dajte vedieť
ďakujem
srdečný pozdrav Borovi až z
ďalekej cudziny

Bikemartin

Boro, klídek, pokiaľ ešte nie si maturitná otázka, tak klasik nie si :)

Zivan

Boro + Svaťo, to potykanie dvoch "legiend" by sa malo najskôr asi zapiť.

Boro

Svaťo, len to nie, naozaj nechcem byť žiadny klasik.A všetkým, čo ma poznajú , je to jasné. Tak Ahoj a odteraz som len Boro.

Zivan

Svatopluk, medzi nami turistami, pokiaľ viem Boro nemá rád keď sa mu vyká :-) !

Adina

Len ty Zdenči nezahováraj o tých objatiach :-)...

Boro...a pilo sa a pilo a veselo bolo :-)...

Boro

Ja vášho anciáša, tak po mojich stopách sa vám zacnelo,čó ? A aspoň jednu horcovú za mňa ste si dali ?

Zdenči

Teraz by som prijal aspoň meter z toho snehu, čo vtedy bol :-) Aby nedošlo k nedorozumeniu - ten jeden člen objímal strom preto, aby nasal energiu...mnohí by si to mohli vyložiť inak :-)

Adina

Ako veľmi som sa potešila, keď v chate predsa len sedel a čakal na nás Janči. Našiel si čas a tak prišiel. Veľa sme rozprávali, občas odbiehali vyzerať, či už idú naši okľukári. Keď ich stále nebolo, Janči sa už musel pobrať domov. Rozlúčka a ešte pár záberov pri Veľkonočnom snehuliakovi. Po jeho odchode už vybieham na kontrolu stavu turistického chodníka sama. Dočkala som sa. Jeden z členov šťastne strom objíma, ostatní veselo prichádzajú k chate, napodiv nekľučkujú. Bolo to radosti. Stihli to tesne za svetla.

Dobre som sa pobavila, zaspomínala na veselé chvíle, a v duchu sa schladila tou krásnou zimou v Malej Fatre. Čo už so snehomilkou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma