Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vodná nádrž Kuchyňa.

Diskusná téma K fotke: Vodná nádrž Kuchyňa.

Ani sa mi veriť nechce, že toto príjemné miesto ešte nie je v galérii. Kuchynskú vodnú nádrž máme na fotografiách zatiaľ len vypustenú. Tak som ju, žiaľ, nezažil. Ale ja si ju pamätám takto, ako malý rodinný pohodový záhorácky bazénik, v ktorom sa krásne kúpalo v zlatistom svetle večerného záhoráckeho slnka (pred štyrmi rokmi). Ku kopčekom na panoráme – v strede asi Ražňová, napravo od nej v pozadí asi Čertov kopec a ďalej napravo asi Bačkorová. Naľavo od asi Ražňovej bude asi Bartalová. Panoráma, okrem toho, že sa mi podarila „fľakatá“ obloha, dosť skresľuje, lebo to vyzerá ako fotené z nejakého rohu, pritom je to úplne rovný priehradný múr.

Tidoj

tie koly vo vode naznačovali niečo ako mólo, alebo dokonca až mostík, ale sa mi nechcelo veriť, že na Slovensku sa niečo také dá (teda chce). Snáď to bude a snáď to aj vydrží, že to nezlikvidujú samotní návštevníci, místní ogaři alebo to jednoducho padne za obeť nekvalitnej práce.

Adina

ja ju poznám zase len napustenú a keď som videla fotky prázdnej, bola som prekvapená...ten mostík je fakt zaujímavý

Vladvlad

Pozrel som a ozaj, všetky doterajšie fotky ukazujú vypustenú nádrž :)
Neviem kadiaľ presne si išiel tidoj, ale aj na tejto tvojej fotke je vidieť tie koly (drevá) vo vode. Bol som tu dva týždne dozadu a pozeral som na to, že čo to je :)
Finálna verzia bude vypadať takto sppolocne.sk/…/43_1437_136197… jedná sa o realizáciu projektu sppolocne.sk/…/sportovno-nauc… Súhlasím je to tu príjemné miesto.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok