Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: krkavce..

Aďo.4

rast: neviem kedy si tam bol naposledy,ale ja som tam už žiadnu tabuľu nevidel..Keďže bol až v r. 1993 za NPR,tak je možné,že pred tým tam bol klasický tur.chodník.
Dobroslav: tie medvede sú asi dostatočným dôvodom,že tam nebude chodiť veľa záujemcov..

Rast

Tak sem vedie normalny chodnik, len nie tade, kadial ste sli vy. a tento chodnik je nenarocny. Dokonca je hore, alebo aspon bola tabula,na ktorej je napisane o tejto lokalite a vyzeralo to tak, ako keby sa tam normalne mohlo chodit.

Hyrov2

Pre Samuraja: myslel som tým, že je to pekná divá lokalita, ktorú by bolo fajn zachovať. Tých chodníkov je tam požehnane, ale nie sú v sprievodcoch. Môžeš tam stretnúť zverinu. Je to o konfrontácii - človek alebo medveď, na tie tatranské už chcú lovné kôty.

Samuraj

Aďo, súhlasím s tým, čo si napísal, a tiež sa mi páčia revolučné slová Petra. Svojím príspevkom som chcel takpovediac "upokojiť" hyrov-a, že sa nemusí báť prílevu ľudí, keďže málo je takých, ktorí sa neboja chodiť mimo vyznač. chodníka. Navyše cez toto miesto ani taký nevedie a dostať sa sem nie je jednoduché :) Osobne patrím k tým, čo sa snažia dodržiavať stupne ochrany, no často rád z mojich zásad upustím :-)

Aďo.4

Ahoj,snažím sa neuvádzať presný názov..Keby niekto dal do vyhliadača na nete názov Koz..,aby mi ju neposkytlo,ako jednú z možnosti.Nemal som dávať GPS-moja chyba...Myslím si ,že na galérii nie sú takí ľudia,čo by to až tak veľmi chceli zneužívať..
Samuraj: Keby tak 5.st.ochrany chceli najviac dodržiavať politici,niektorí ochranári,niektori poľovníci a iní-proste tí, čo majú ísť vzorom,tak by to isto inak vyzeralo v našej prírode.
Dnes o tom niečo napísal aj Peter M. pri jeho fotke Rodisko moje...

Samuraj

Sem asi ťažko prilákaš ľudí hyrov, po prírodnej rezervácii sa nemôže chodiť krížom krážom! Platí tam 5. stupeň ochrany.

Hyrov2

Ahoj, pekný pohľad, mám nachystaný podobný aj s tou jaskynkou. Len aby sme tam neprilákali veľa ľudí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok