Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Šarkanova diera

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Šarkanova diera

V okolí stále populárnejšej Poráčskej doliny pribúdajú značené turistické trasy. Už dávno som sa chcel ísť pozrieť k verejnosti čiastočne voľne prístupnej jaskyni Šarkanova diera a teraz nastal správny moment. Otestoval som nový náučný chodník, ktorý bol vybudovaný v roku 2012.

PaliT

Nepočul som o nijakom prípade, že by to v okolí Poráča bol pre turistov reálny problém. Keď už sme vyrazili z doliny, nestretli sme spravidla ani nohu. (V ďalšom článku bude túlačka s 2 nocľahmi vonku).

Adina

Pri ceste na východ si často všímam odbočku do Poráčskej doliny. Veľké lákadlo . Raz som tam zašla autom na "prieskum". Rada by som sa tu potúlala. Z čoho mám však obavu (neviem či opodstatnenú, či nie), počas cesty od Krompách som stretávala mnoho rómov, ktorí nevyzerali dôveryhodne. Ale to je problém väčšej časti krásneho východu. No vo väčšej skupine snáď problémy nehrozia. Veľmi pekný článok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov