Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vložky do topánok Spenco Earthbound

Diskusná téma K článku: Vložky do topánok Spenco Earthbound

Topánky patria k povinnej výbave každého turistu a športovca. Lebo Bosonohov veľa po kopcoch nechodí ani nebehá a stretnúť takto "nahodeného" človeka v meste, tak mu prihodíte nejaké drobné do zadného vrecka nohavíc. A k dobrej topánke patria aj dobré vložky. Napríklad od americkej značky Spenco.

Vujevic

Tiež mám tieto vložky. Absolvovoval som v nich nedávno hrebeňovku Šumiac - Donovaly. Výsledok - žiadny otlak, nebolel chrbát. Tiež mám aj Sidasy vložky a hodnotenie len pozitívne. V každom prípade je dobré pôvodné vložky vymeniť.

Palinko

Tieto vlozky mam asi rok a som s nimi maximalne spokojny. Na zaciatku som si na ne musel trocha zvyknut, noha predsa len nie je naucena na takuto podporu, ale casom super, aj pri dlsom chodeni. Osobne si myslim ze do vloziek sa oplati investovat - kvalitne vlozky vydrzia dlho (mam Sidas asi 3 roky a nic im nie je) a hlavne si ich mozte medzi topankami prehadzovat (aj ked mas 100 parov topanok ako Paris Hilton, vlozky ti stacia jedny)

Peter61

Velmi dobry uvod a pekne fotky.
Akurat ze aj u tychto vloziek dajak sa mi zda cena privysoka. Nemam sice v oku ceny na trhu, ale rad davam pracu slovenskym ludom. Takze som nakupil zimne od Monety a "letne" by som si asi tiez vybral tam.
moneta.sk/vlozky-do-topanok/

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov