Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trenčianske Bohuslavice – Květná

Diskusná téma K článku: Trenčianske Bohuslavice – Květná

Každý z nás má iste vo svojom turistickom šuplíku pár túr, ktoré si dlho plánuje a nie a nie ich uskutočniť. Jednu zo svojich som sa rozhodol ponúknuť nášmu turistickému oddielu, a tak som po dvoch rokoch bol opäť garantom túry. Dlho očakávaná jar, či skôr už leto, prišla konečne koncom apríla. Idea túry bola od rozhľadne k rozhľadni, no napokon bolo všetko ináč. Miesto dvojdňovky boli z toho dve jednodňové túry a navyše jedna rozhľadňa jednoducho neexistuje.

Peter Miler

Nazdar Miro! Pekné článočky tu dávaš a riadne pochody chodíš :-)) Ináč skús na tie topánky vyskúšať včelí vosk. Mne sa osvedčil.

Unrealista

no je to tam trochu divoké,mmntálne tam akosi dost zrezali stromov,vyzerá to tam hrozne,kmene pobrali konáre zostali...

Miroslav Svitek

To snáď nie, pretože to nie je verejne prístupné miesto a v opačnom prípade sú takýchto rozhľadní na Slovensku stovky. Tá značka nezmyselne končí u rozoraného poľa, z kade je tak práve výhľad na Nové Mesto nad Váhom. Okolo vykrývača vôbec nejde, ani len významovou značkou.Vyviesť niekoho na plochý kopec, kde značka na nič nenaväzuje a k ničomu nevedie sa mi vidí dosť zvláštne. Rád by som poznal postoj ZK KST, ktorá musela dať povolenie na jej vytvorenie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov