Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Výhľad z chaty Volovec

Diskusná téma K fotke: Výhľad z chaty Volovec

Výhľad z terasy chaty Volovec južným smerom. Chata stojí v nadm. výške 1130 m. n. m. pod vrchom Volovec - Skalisko. Vidíme planiny Slov. Krasu - v ľavo Silická, v pravo Plešivecká planina, mesto Rožňavu, obce Čučma a Betliar.

Tono

V piatok bolo aj v BA zle pocasie, ale od soboty rana krásny jesenny den. Skoda ze musim makat v praci, aby sa mohol cez vikend citat nemenovany bulvarny platok a aby ste si mohli v pondelok vsetci precitat noviny... :o( Inak by som urcite bol aj ja dakde na horach, ci v dolinach.

Daulagiri

Tak som v piatok bol na tej Havranej skale, ale nakoniec som to zabalil v Dobšinskej ľ. jaskyni kvôli nepriaznivému počasiu.
Inak v Stratenskom kaňone som bol teraz už 3 krát a je to pre mňa jedno z najčarovnejších miest na Slovensku aj vďaka tomu že som tam ešte nikdy nikoho iného nestretol.
A stále rozmýšľam nad tým Rudohorím.

Tono

Havrania skala je tiez uzasna, sice trochu obmedzeny vyhlad, ale stoji to za to! Prejdi si aj Stratensky kanon.

Daulagiri

Ej ale si mi normálne nasadil chrobáka do hlavy :-) no uvidíme...
Inak zajtra sa chystám na Havraniu skalu a do sedla Besník v Sl. raji tak som plný očakávania ako to tam vyzerá.

Tono

Inak, Rudohorie ja robievam takmer vylucne na jesen. Je to vtedy tam najkrajsie... Nevahaj a chod.

Daulagiri

Díky no túto túru už asi tento rok nestihnem, aj keď človek nikdy nevie...
Ak predsa pôjdem tak ti napíšem a ešte raz dík za ponúknutú pomoc.

Tono

Daulagiri, pokial by si isiel na Tebou spomenutu turu cez Zlaty (Kralov) stol na Skalisko, este pred uverejnenim clanku, napis mi email. Je tam jeden asi 500 m usek, kde je uplne znicene znacenie (polom). Dam Ti presnejsi popis toho tazko priechodneho useku, plus popis ako spolahlivo postupovat.

Daulagiri

O túre na Zlatý stôl a Skalisko som už rozmýšľal, ale zatiaľ som ju ešte neabsolvoval a preto sa teším na článok.
Čo sa fotky týka tak to je proste paráda bez debaty v prvom momente som nevedel čo sú to za zaujímavé rovné hory v pozadí, ale po prečítaní popisu mi to došlo.

Tono

Navstevu tohoto kraja urcite vrelo odporucim kazdemu. V dohladnej dobe napisem clanok nielen o chate Volovec, ale o jednej super ture v tomto kraji...

Janskorec

Fíha. Tak sem sa musím niekedy pozrieť... Fakt pekné.

PeterS

Tóno, v tomto kúte ma fascinuje ten náhly prechod "severských" slovenských hôr do pohoria dinárskeho typu. Len keby to nebolo tak ďaleko:)

Funttomas

Tiež ma očaril tento pohľad od chaty Volovec. Celý čas kráčate po lese a pred chatou sa za odmenu otvorí špica výhľad na planiny Slovenského krasu.

Branulik

Paradicka!Moje oblubene miesto.Chystam sa tam cez vikend tak uvidim ci sa mi to podari.

Tono

Peter, vystihol si to na 100 percent!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky