Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chodník Arnošta Guldana - otvorenie

Diskusná téma K článku: Chodník Arnošta Guldana - otvorenie

Od soboty 13. júla 2013 pribudne na Slovensku nová turistická trasa pomenovaná podľa Arnošta Guldana. Meno nestora moderných metód v turistickom značení na Slovensku ponesie modrá značka č. 2828 vo Volovských vrchoch z Tepličky nad Hornádom cez sedlo Grajnár a Novoveskú Hutu na vrch Medvedia hlava.

Sona

Veru tak, suhlas s Lubom, bol to prijemny pan s excelentnym myslenim a zmyslom pre humor. Cest jeho pamiatke.

Lubo

Taktiez mi bolo ctou Arnosta poznat a spolupracovat s nim.

Vdaka nemu ma Hikeplanner rovnaky vypoctovy algoritmus ako pouzivaju znackari. Jeho zasluhou sa uskutocnilo niekolko znackarskych stretnuti Hiking.sk s cielom propagacie znackovania. Napriek vyssiemu veku jeho mysel nestracala iskru a drzal krok aj s novymi technologiami.

Na Arnostovi som si vazil vecny pristup k problemom, zaujem riesit ich v prospech turistov, bez postrannych zaujmov, ci presadzovania vlastnej dolezitosti, nebol jesitny a vedel pocuvat.

Dovolim si tvrdit, ze pokial by KST mal viac takychto Arnostov, spolok by vyzeral uplne inak.

Jjano

Pekný nápad, pán Guldán si zaslúži takýto "pamätník". Poznal som ho síce iba trochu, ale vážil som si ho. Turistické značenie je rodinným striebrom Slovenska a to aj zásluhou dlhoročnej činnosti pána Guldana. Bolo mi cťou, že so mnou krátko spolupracoval.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum