Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: výhľadovka

Diskusná téma K fotke: výhľadovka

Z takmer všetkých našich hradných zrúcanín sú parádne výhľady. Branč poskytuje krásny, kruhový. Keď sa tu pridá dobrá viditeľnosť, dovidieť na Malé Karpaty s nezameniteľnou Vysokou. Na Branči chystajú hradné dni. Krásne upravili miestni túto svoju pamiatku. Ozaj starostlivo.

Vladvlad

Vďaka za info Adina.
Presne takto si to pamätám, opravené, pokosené, čisto, vecká. Vstupné som kedysi platil 10 alebo 20korún, ale tiež som ich rád zaplatil. Videl som za čo. A dostal som vtedy aj nákres hradu a nejaké ďalšie info, na letáku. Príjemné miesto.

K mojej trase: práveže hrad som neodfotil. Foťák, ktorý teraz používam nemá veľké priblíženie, takže spomienka zostala len v hlave :)

Adina

aďo, je to tam veľmi pekne. Dokonca pokosený hradný kopec, čo sa tak často nevidí.

Aďo.4

mám pocit,že to bola už skoro ruina..? Veľa práce ich musela stáť rekonštrukcia....

Adina

Vstupne sa platí - 0,80 € dospelák. Rada som ich zaplatila. Viem že to bude asi smiešne, ale keď sa ide k hradu, sú vedľa cestičky, kúsok od parkoviska postavene nove vecka. Po ceste z BA dobre padlo ísť kuknúť... Boli čistučké a mali všetko príslušenstvo... :-). Fakt som to nečakala.

Keď som videla tvoju včerajšiu fotečku a trasu, ktorú si prešiel si hovorím, ktovie, kedy šiel okolo vlado :-). My sme tam boli poobede. Dúfam, že si nafotil a uvidíme tie zaujímave pohľady.

Vladvlad

Včera keď som išiel neďaleko, nad Sobotišťom, tak výhľady na Branč boli zaujímavé. Bolo okolo pol deviatej a hrad bol ponorený v hmle, trčal z neho len kúsok.
Priamo na hrade som už dlhšie nebol, vyberá sa tam ešte/už vstupné Adina?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky