Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: obnova značky do Sučian

Diskusná téma K fotke: obnova značky do Sučian

Včera na hrebeni MF vládla nízka oblačnosť a malá viditeľnosť.Náš plán zísť z Malého Kriváňa do Sučian po zrušenej značke tým získal väčšie obavy u kolegýň,aby sme nezablúdili..Lenže na počudovanie sa na vrchole objavila novo natretá modrá značka. Vravíme si niekto z recesie natrel pár značiek,aby neblúdil..Lenže značenie pokračovalo aj ďalej a bolo kvalitne urobené..Na zábere sme pod Ostredkom,keď sa začínala oblačnosť trhať..

Aďo.4

nsvetozarov:ak bude do vtedy aktualizácia hiking mapy,tak áno..Ľubo písal,že bude ešte kontaktovať značkárov v Sučanoch kvôli upresnení značky-trasy..
Lenon: áno vedľa rezervácie Pod Rigľom..Podľa mňa to pôjde až do Sučian..Buď sme nevideli ďalšie pokračovanie značky alebo ešte nebolo dokončené značkovanie..My sme to vtedy neriešili lebo sme išli do Tur. Kľačian neoznačenou cestou..

Nsvetozarov

Bude tá značka do mapy zakreslená ešte do konca júla, alebo nie?

Lenon

Ahoj, píšeš, že se značka ztratí v chatové oblasti. To je ta na začátku Sučianské doliny, u rezervace Pod Rigľom?

Aďo.4

Dušan: keby takých to rozhodnutí bolo viacej,tak to by bolo dobré..Nielen ďalšie zákazy v rôznych lokalitách.Môj pocit bol z tejto trasy,že tuná ten zákaz už bol ohľadom ochrany prírody zbytočný.Ako vidieť na zábere,tak koľaje po dopravných prostriedkov sú až pod Ostredok..Aj streľby vo vojenskom priestore sú len výnimočné..
Ľubo: dík za opravu..

Lubo

@ado.4
Omyl, znacky v nasej mape kreslime sami a aktualizujeme ovela castejsie ako SHOCart, preto sa znacka objavi po najblizsej aktualizacii.

Aďo.4

samuraj: to by sa museli dodať shorcartu detaily trasy,aby ju zaznačili opäť do mapy..Takže to nejaký čas potrvá.Značka ide po starej zrušenej značke...Ešte nie sú osadené smerovníky,ale je tak dobré značená,že nebudeš mať problém ..
Zatiaľ akoby so značením došli len do chatovej oblasti,lebo tam sa nám stratila.Ale to sme už nejak neriešili,lebo my sme pokračovali mimo značky do Tur. Kľačian.Hlavne je to že ju povolilo krajský úrad živ.prostredia v ZA.Čo nám potvrdil náhodne idúci turista zo Sučian,ktorý tvrdil,že to povolenie má už doma.A jeho prekvapilo,že trasa bola od M.Kriváňa značkovaná..

Samuraj

Tak to by ju mohli aj sem do mapy zakresliť...

Dušan Šrenkel

No paráda, nakoniec sa z neznačeného stane znovu značené. Pevne dúfam, že nebudú chodníky len ubúdať ale aj pribúdať. Samozrejme v prijateľnej miere.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky