Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Tajomná a malebná

Diskusná téma K fotke: Tajomná a malebná

Aj napriek nepriaznivej predpovedi som sa predsa začiatkom týždňa vydal do kopcov. Vybral som si zalesnenú trasu kde mi ani dážď nemal vadiť. Aké veľké bolo moje prekvapenie keď do obeda parádne svietilo slnko a obloha bola modrá. Na fotke je ojedinelý výhľad na krásnu lúku s akýmisi budovami v obklopení sviežozelených lesov Poľany, ktorá bola taká tajomná, lebo som vôbec netušil ako sa to tam volá. No ihneď ma zaujala a až neskôr som zistil že sa jedná o lokalitu zvanú Smrečinové. Nad ním sa tiahne hrebeň Zákľuk (vrchol je ten lúčnatý s dvoma stromami v strede) a pozadiu dominujú masívy Ďumbiera s posledným snehom a Chopku vľavo.

Daulagiri

Íha vďaka Ďuri za info, inak akurát dnes som sa vrátil z túlačky hrebeňom Zákľuk. Tento kraj je fantastický, opäť som si pochutil :-)

Muska

Je tam zachovaný základ horárne a senník s krmelcom pre zver a ovocné stromy.. Horáreň tam už nieje, bola rozobratá v roku 2003 a prevezená do Lesníckeho skanzenu vo Vydrovskej doline a teraz je súčasťou stálej expozície..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok