Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: bezmenná

Diskusná téma K fotke: bezmenná

Vďaka hiking.sk spoznávam krásne miesta, o ktorých by som ani netušila. Jedno z nich je súskalie, o názve ktorom nám domáci, ktorých sme stretli (v krčme) nevedeli nič povedať. Pohľad z neho je krásny. Tak ako zo všetkých takýchto v Malých Karpatoch. Preto mám MK tak rada, vždy vedia prekvapiť. V pozadí dedinka Plavecké Podhradie.

Dzakomoo

veľmi sa mi to páči, do týchto končín sa akurát chystám, si ma včerajšou (divozely) aj dnešnou fotkou navnadila :)

Dzakomoo

veru oplatilo sa! veď tu aj niečo popridávam :)

Vladvlad

Pekné adina.
Tieto skaly sú dobre viditeľné aj z diaľky, z dola. Ak sa dobre pamätám, smerom dole tu vedie celkom dobre vyšlapaný chodník.

K tým zaujímavým miestam MK, neviem či si už navštívila, lúku pod Vápennou. Včera som na nej bol opäť, jej kľud a okolie na mňa príjemne pôsobia. Je na dobrom "odľahlom" mieste mieste mapy.hiking.sk/?x=17.26513… a nikdy som tam nikoho nestretol. Myslím, že sa tam oplatí ísť pozrieť. V minulosti tu býval aj divozel, teraz tam nebol.

Adina

Tuto skalu je vidiet z Podhradia. Nenapadlo nas tu doteraz zajst. Tvoje fotky nasmerovali :-). Boli sme vsetci nadseni. Je k nej ozaj dobry pristup. Urcite sa tu vratim :-).

Na tej luke som asi nebola. Ked pojdeme na Vápenu, zajdemem pozrieť :-). Dik za typ.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky