Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Tlstá

Jantaara

Na Tlstej. Je možné, že to šlo len na kraj skaly. Už sme sa ponáhľali dole, tak som to nestihla obzrieť.

Aďo.4

pozerala si na mape alebo tam na Tlstej? Vrchol Tlstej má vyšliapané chodníčky mimo značky kvôli výhľadom.Hlavne smerom k skalným stenám.Aj na tomto zábere je jeden trocha vidieť..

Jantaara

No pozerala som, že ako značka pri zostupe odbočuje do lesa, chodník pokračuje pozdlž dlhého skalného masívu. Tak reku kam to vedie.

Aďo.4

Janka väčšinou sa zdržiavame na vrchole tak okolo 20 minút..Najesť,napiť,opísať okolie a pár záberov..Teraz si kolegovia urobili veget,tak som mohol pochodiť po okolí vrcholu Tlstej..Aj okolo týchto skál..Na Tlstú sa dá ísť aj po neoznačenom chodníku,keď odbočíš z modrej. Na mape hikingu je to zaznačené,ale není to výhra..Máš menej výhľadov,ako po značke..Len sa môžeš dostať z dola tu,ale je to orientačne zložitejšie,ak nepoužívaš GPS..Chodník je málo viditeľný a môžeš si ho zamieňať zo zvieracími chodníkmi..A môžeš stretnúť macka..

Jantaara

Netradičný? No daj dáke info, lebo keď sme tam boli pred 2 týždňami, tak som presne pozerala, že okolo a po Tlstej sa dá motať kadejako a že to tam musím dakedy preskúmať.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok