Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Buschbergu na Devínsku Kobylu

Diskusná téma K fotke: Z Buschbergu na Devínsku Kobylu

Pri dobrej čistote ovzdušia je z Devínskej Kobyly zaujímavý ďaleký pohľad. Nie len na známe kopce a miesta, ale aj na menej známe lokality. Takým je aj pohľad na 60km vzdialený rakúsky kopec Buschberg (491m), s dobre rozoznateľnými bodkami na vrchole. Jedná sa o radary, naľavo je civilný letecký, napravo vojenský. Vždy ma tieto miesta fascinovali. A teda bolo treba ich navštíviť :) Dnes sa to podarilo, je to tam veľmi pekné, zaujímavé a neokukané. Výhľad "domov" síce nebol, ale to nevadí. Celá oblasť je popretkávaná značenými trasami (cyklo aj pešo). Viac info v budúcom článku z tohto výjazdu. Trasa v mape1 http://mapy.hiking.sk/?trasa=pZOji trasa v mape2 http://goo.gl/1bRD2 Príjemne strávený deň.

Vladvlad

Vďaka, bolo fajn.
Nabudúce by som teda mal navštíviť ďalšiu lokalitu, ktorú je z D.Kobyly vidieť, tú najvyššiu :)))
Potom zvyšné miesta, teda napr.: Pálava a Zobor.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok