Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Malý Kriváň z hrany Veľkého Kriváňa

MatusM

Fiha, moze byt... nemam v tejto oblasti prehlad, co je jednotka, dik za tip.
...trosku sme odbocili "z chodnika", dufam ze nevadi:)

Rbr69
  • podpora 40 jazykov okrem ineho Cestina :)
Rbr69

to Rikitan:
pozrel som si to instaloval a porovnal s XnView xnview.com/
skus ten, nebudem menovat co vsetko ma ... bla bla ... rychly prezerac s editaciou, batch konverziou viacerych suborov nielen do ineho formatu ale aj aplikaciou filtrov a nastaveni na viac naraz, okrem ineho aj s podporou Adobe Photoshop Plug-In"ov a tiez je free pre nekomercne vyuzitie ... mne sa javi ako JEDNICKA

Adushka

Ďakujem za tipy, skúsim zatiaľ asi ten freeware..

MatusM

Ja mozem vsetkym len odporucit FastStone Image Viewer. Mam stiahnutu verziu 2.5, ktora je ako na nete dostupna ako freeware (bezplatne siritelna).
Kedze mam Photoshop, FastStone pouzivam najma ako velmi sikovny prehliadac. Disponuje vsak aj celkom slusnou paletou editovacich funkcii, ktore su velmi user-friendly naprogramovane.

Bikemartin

Ta fotka je neostra, lebo bola tma. A na to treba stativ.

Axel

Co sa softu tyka: Zoner Photo Studio. V zrozumitelnej reci, so slusnou podporou a za lacny $.

Adushka

Dakujem za pochvaly :) ja sa snazim fotky softwarovo neupravovat, cize co vydolujem z fotaku, to zverejnujem. Ked to uz viac zaostrit fotakom nezvladam, tak to potom dopada takto. Aj ked teda mala by som sa naucit to aj doupravit.. poradte ked tak vhodny program mimo photoshopu pls.. inak z tohto dna mam este zopar peknych, postupne pridam.

Lubo

Paradoxne pri tejto fotke podla mna jemna neostrost pomaha umeleckemu dojmu :-)

MatusM

Taka krasna fotka stoji za doostrenie! :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky