Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Po zelenej do L.Tepličky

Diskusná téma K fotke: Po zelenej do L.Tepličky

Pohľad zo zelenej značky z Kráľovej hole na hranici lesa. Tu som sa dosýta vynadíval na esteticky vhodne umiestnené ihličnaté stromy. Mne sú vzácne, keďže doma sú len sem tam. Zo zelenej značky som sa kúsok nižšie odpojil a pokračoval lesnou cestou na začiatok Čiernovážskej doliny. Napravo mimo fotky je posed, takže cesta pravdepodobne vedie až k nemu. Samozrejme, celý úsek z KH sem, som išiel vedľa bicykla. Nie preto, že jazda je zakázaná, ale preto, že sa to nedalo. A ak by sa to aj dalo, nešiel by som tak. Túto trasu som si vybral dobrovoľne preto, pretože som chcel ísť na túto stranu. Ani to sem dlho netrvalo, niečo cez pol hodinu, výhľady stáli za to, išiel som aj okolo prameňa Čierneho Váhu, je tam infotabuľa. Čiže absolvoval som aj zaujímavý peší turistický úsek.

Vladvlad

Ale este radsej ich pises :) Rad si ich vzdy precitam.

Peter Miler

Jasné, napíš! O týchto končinách čítam veľmi rád :-)) A celkovo - najmä cykločlánky čítam rád :-))

Vladvlad

Lukáš: vďaka za príspevok. Je to tak súhlasím. Samozrejme, že články nepíšem pre seba :)
Nemám ich tu veľa, ale páči sa mi, že sa cez ne dá sprostredkovať viac informácii ako len z fotky v galérii. A jasné že články sú vždy pre ostaných, niektoré som tvoril hodne dlho, dali zabrať :)
Skôr som narážal na to, že cykločlánky sú len raz za týždeň, zdá sa mi, že by mohli byť častejšie, prípadne na striedačku, o pol noci jeden turistický, o 12:00 v nejaký deň cykločlánok. Nič by sa nestalo. Viac rôznorodosti, viac info, viac klikov, viac reklamy,.... :))))))

Ale ako píše Peter, mal by som sa pustiť do článku o výjazde na KH :)

Dzakomoo

Vlado, dlhy casovy usek medzi odoslanim a publikovanim clanku nech ta neodradza. podstatne su informacie v nich, ktore mozu citatelia zuzitkovat pri planovani vyletov aj o rok-dva. ja si pri planovani vyletov casto precitam aj stare clanky a vdaka nim spoznam aj miesta, ktore by mi inac mozno unikli. treba na to pozerat tak, ze ich pises nie len pre seba, ale hlavne pre hikingacov. tak drzim palce v dalsom pisani :)

Vladvlad

Vďaka, užil som si :)
Keď je vonku pekne, všetko ide ľahko.
Peter: si miestny, takže to poznáš dobre, ja som tu bol prvý krát, ale myslím, že mi trasa vyšla. Vďaka za tip. Všímal som si, je tu množstvo lesných ciest, aj podľa mapy lesných ciest.

Či bude článok? mohol by byť, len ma možno odrádza ten dlhý časový úsek medzi odoslaním napísaného článku a jeho publikovaním na tejto stránke. Jasné, že to nechcem hneď, ale po troch-štyroch týždňoch aj človek zabudne o čom písal :)
A cyklo články sa publikujú len raz do týždňa, že by ich mali tak málo? Stačí povedať, môžem nejaké ešte poslať :)

Adina

Fajne si si užíval tie krásne miesta :-)

Peter Miler

Pekne si si ten výlet užil :-)) Chodievam sem často, mám to tu kúsok a mám to tu veľmi rád. Ináč pekne sa ide na bicykli po holiach aj z Panskej hole (famózne výhľady) cez Smrečiny a Doščanku a potom dolu Soľankou do Čiernovážskej doliny. Alebo z Lipt. Tepličky cez Vikartovské hole a Smrečinské sedlo do Vernára. Možností je v tomto kraji veľa. Aspoň máš o čom rozmýšľať :-)) Bude aj článok?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok