Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nad Obrovským vodopádom

Diskusná téma K fotke: Nad Obrovským vodopádom

Hoci je náhradná trasa v Kyseli krátka, myslím že každého nadchne svojou exponovanosťou a tajomnými priestormi ktorými vedie. A keď človek zastaví na mostíku nad Obrovským vodopádom nadšenie vyvrcholí. Bola to už moja druhá návšteva týchto končín a neubránil som sa spomienkam na časy, keď sme objavovali nevšedné čaro tohto kúta poprvýkrát. Pre mňa je toto miesto v objatí rozorvaných vysokánskych stien na ktoré sa dá dostať len uzučkou tiesňavou jedným z najmagickejších v celom Raji.

Edy29

ááá, tak fajn, potešil si ma. snažil som sa vyočiť z fotky či je tam kríž, ale nevidel som ho tam.

Daulagiri

Edy, tak som ešte preštudoval svoje iné fotky z tohto miesta a ten kríž som našiel. Tak je tam, len ja som si ho nejako nevšimol.

Edy29

daulagiri, dakujem za odpoved. ten kriz bol takmer pod tabulkou, takze ak si ho nepamatas, tak tam uz asi nie je. Inak zaujimava je udalost pri ktorej sa zabila ta dievcina, totiz natiahla sa za krytkou objektivu ktory sa jej vysmykol nuz a spadla dole. Ten kriz sme jej tam betonovali pred nejakymi 12 rokmi.

Vladvlad

Na fotke sa mi veľmi páči, že je na nej tá osoba. Dodáva tomu úplne iný (lepší) rozmer. Veľmi pekné. Aj teda celkovo si to viem vďaka nej lepšie predstaviť :)

Daulagiri

Veru výnimočné miesto.
Edy: tabuľka tam bola, ale na kríž si nespomínam, ale nekukal som sa pozorne, tak možno je.

Nsvetozarov

Ale je tu krásne!!! Povie si pri návšteve tohto miesta asi každý turista. Aj keď som už prešiel všetky tiesňavy Slov. raja, táto u mňa vyvolala neopakovateľný zážitok. Odporúčam vrelo každému navštíviť toto miesto!

Edy29

a je tam este ten kriz vlavo pod tabulkou?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok