Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Magic moment

Diskusná téma K fotke: Magic moment

Mliecna dráha ktora je zachytena ,vznikla v Sulove na jednej z vyhliadok o 01:00 v noci.Taketo chvile si zapamatam navzdy.Rano som pokracoval fotografovanim krajiny pocas paradnej inverzie.na facebooku: Foto Majky

Om7aqa

Super foto ... a dnes netreba zabudnúť na Perzeidy :) tesne po 20:00 nastane maximum roja ... Pohľad treba otočiť na východ :)

Zilla

super, super presne to som chcel povedať aj ja Meteorický roj Perzeidy

Adina

Obloha je parádna, no ja by som panáčika do zvislej polohy dala.

Chamelleon

adina - nedalo sa to je na takej sikmine ze keby sa"panacik" narovnal tak spadne :-)a z poriadnej vysky fotili sme na jednom z najvyssich vrcholoch v Sulovskych skalach a v noci :-)

Samuraj

Z nedele na pondelok bola neskutočne čistá obloha. Toľkými hviezdami posiate nebíčko som dávno pradávno nevidel. Som rád, že som mohol práve vtedy prenocovať v Malej Fatre... Parádna fotografia!

Vladvlad

Pekný pohľad, dobre zvládnutá zaujímavá fotka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky