Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Krásička na pohľadanie

Dzakomoo

pozrel som to na viacerych monitoroch a naozaj je to niekde svetle. asi mam doma monitor nastaveny na tmavsie.

Dzakomoo

dik za nazor aj pochvalu. s hdr-kom som kedysi experimentoval, ale potom ma to nejako preslo. tato foto vznikla po narocnom pochode, uz som mal v nohach asi 1500 cistych vyskovych metrov stupania cez oba Rozsutce zo Stefanovej, cize uz som ani velmi pri tom nepremyslal co a ako. proste som to nacvakal a doma z toho vytazil nakoniec toto :)

Nsvetozarov

Možno by sa zišlo slabšie HDRko, ale ináč je to bezchybná panoráma aká tu už dlho nebola!!!

Dzakomoo

dik chlapi!
martin: dik za kritiku, je pravda, ze som to zosvetloval. mozno som to aj fakt prepiskol :)

Daulagiri

Akože perfektné z hľadiska pohľadu a kompozície, ale priznám sa že bojujem zo svetlom. Príde mi to dosť svetlé, keby to bolo tmavšie (obloha i krajina) tak by viac vynikli farby a malo by to taký lepší šmrnc. Ale to je len môj názor ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok