Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: záver doliny..

Diskusná téma K fotke: záver doliny..

Pri obchádzaní Okrúhleho vrchu podhľad na záver Jánskej doliny.Cez Jánsku dolinu tečie rieka Štiavnica a v týchto miestach sa do nej vlieva sprava Červený jarok .Z ľavej strany Ludárov potok a Bystrá.V pozadí vidíme Javorie,Krakovu hoľu...Poludnicu.Pred Krakovou hoľou je Zadný vrch..Dolina a jej okolie je poznačené ťažbou dreva..

Dzakomoo

je to tu dosť vyťažené, najmä smerom doľava od záberu. ale ináč toto miesto má svoje čaro, najmä keď zdola od Púchaliek počuť zvonce pasúceho sa dobytka. pred mesiacom sme tadiaľto išli, v nedeľu tu o tom vyjde aj článok :)

Aďo.4

Viem,že ste tu absolvovali zaujímavú dvojdňovku,takže článok si rád prečítam..
Myslel som si,že tento záber nedám na hiking,ale tiež ma v nej niečo púta,tak som dal..
Inak rieka Štiavnica pramení na severovýchodnom svahu Ďumbiera a prechádza Jánskou dolinou do Váhu.Ty čo to tu poznajú,tak možno vidia na zábere aj kúsok z horárne pod Bystrou ..

Vladvlad

V týchto miestach som dávno nebol, ale páčilo sa mi tu.

Nsvetozarov

V týchto miestach aspoň je viditeľná obnova lesa, ale v Demänovskej doline sa holoruby len rozširujú do obrovských rozmerov a nie je tam ani vidieť náznak rastu nových mladých porastov :-(

Marovek11

Na fotke to síce nevidno, ale bol som nemilo prekvapený, keď som sa vyštveral do sedla Javorie a videl som len urvatý falat lesa a ešte k tomu aj zničený vydláždený chodník z Dem. doliny do sedla Javorie.

Aďo.4

Keď som videl pri Krčahovo,čo sa robí smerom na sedlo Javorie,tak som si rýchlo rozmyslel tade trasu na Krakovu hoľu. Tak som to zobral oblúkom cez Širokú dolinu,Prašivú,Tanečnicu..Len sedlu Javorie sa už nedalo vyhnúť..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok