Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na hranici

Peter Miler

Klobúk dole pred takouto fotkou! Ide z nej nekonečný pokoj a tú atmosféru ani nemá cenu popisovať. Dá sa na ňu dívať nekonečne dlho. Také niečo fakt poteší :-))

Jantaara

No ale očujte, podľa toho linku, čo dal edy. Veď tam vlastne píšu, že pes v NP môže chodiť neobmedzene a len v 4. a 5. ochrannom pásme musí mať vôdzku a náhubok. Čo sa mi ale celkom nezdá...

Pipin

Díky všetkým.
Ado, Na Svinicu sme nešli, ten hrebeň vyzerá pre nás nepriechodný.
Laco, za celý čas od sedla Závory po hrebeň, sme videli iba pár turistov. Na Hladkom iba jedného. Takže asi stále takmer ľudoprázdny kraj.
Jantaara máš pravdu, tiež mávam pocit, že si to pes dokáže vychutnávať takisto ako my.
Edy, ono je to trocha inak. Náhubok som dal Ajkovi dole tesne pred fotením, bo sa nevie v ňom usmievať. Dosť nezodpovedný čin, pretože som mal strach o Juraja, že ho dotrha a hodí do priepaste za ním. Svište a kamzíky? Také už dávno nežere. Skôr mám strach o medvede. Za to si musel zvyknúť na náhubok. Tanka, pamätáš ako som ich musel vtedy v NT od seba rozbrojovať?

Jantaara

Je sranda, ako si niektorí psi vedia užívať výhľady. Zaujímalo by ma, čo si pri tom ten môj myslí, lebo vyzerá na vrcholoch povzneseno-filozoficky. :-))

Daulagiri

Rozprávkové svetlo v rozprávkovom kraji, úplne ma dostala táto fotografia.
A možno už aj trochu za hranicou ;-)

Edy29

pachove stopy...pre sviste a ine zivocichy je citit psa rovnaky stres ako vlka. i ked je to mozno navonany vlk, stale je to ten isty druh.
svojim porusovanim pravidiel minimalne davate priklad inym turistom ktori si nabuduce zoberu so sebou na vychadzu nejaku dogu, pitbula a pod. a este je x dovodov preco by ste to nemali robit. ked som bol v auguste na ture v kvacianskej doline tak to tam vyzeralo ako na zraze dog a bojovych plemien aj ked na zaciatku chodnika bola jasne znacka ze zakaz vstupu psom, ja si myslim ze ta znacka ma jasne svoj vyznam a pravidla su na dodrziavanie.

Bulat

to je myslím retriever, to sú psy na hranie- najhoršie, čo vám možu urobiť je to, že od vás vyškemrajú váš posledný rožok so salámou :-)))

Tanazilina

Nemaj boja edy, keby ohrozoval, alebo obmedzoval svište,kamzíky, alebo turistov, tak by na hory nechodil. Keď ho niekedy stretneš, tak ho môžeš bez obáv poškrabkať za uchom. Bude rád.

Edy29

a to je legalne brat psa na turu?
sviste a kamziky su s tym oukey?
a co taky nahubok, nehovoria predpisy aj takomto pravidle kdekolvek kde je pes v kontakte s ludmi?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok