Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čosi sa rodí

Diskusná téma K fotke: Čosi sa rodí

Po západe slnka v rúbanisku nad ohradou som si ešte na popud akéhosi šiesteho zmyslu zašiel kúsok ďalej do lesa a znenazdajky som sa ocitol na malinkom skalnom brale. Hneď som vedel kam pôjdem ráno fotiť zrod nového dňa. Z útulne som potom priam vystrelil a stepoval nachystaný a správne nervózny na mieste činu. A keď odrazu slniečko vykuklo spoza Kyprova v Stolických vrchoch a prinieslo prvé farby dňu opäť som začínal pociťovať chvíle šťastia a pohody. V popredí v šere utopené svahy Hrdzavej doliny a vľavo nesmelo vykúkajúca Kráľova hoľa aj zo svojou skalou.

Daulagiri

Á tak nie som prvý čo našiel to bralko. Bola to úplná náhoda, fakt ma tam niečo pritiahlo ;-)
Vlado veru bolo, a bolo zaujímavé sledovať ako rýchlo to slnko vystupovalo po vylúpnutí sa spoza hôr. Normálne som nestíhal sledovať ako letelo vyššie a vyššie. A atmošku dotváral roj bzučiacich včiel lietajúcich okolo smrekovca čo som mal nad hlavou, priam neopísateľné.

Vladvlad

Veľmi pekné, príjemné, ale naživo to muselo byť ešte krajšie :)

Peter Miler

Maťo paráda, na sedle spím sám každú jar (mám takú tradíciu)a úplne presne ta to zmyslovo dotiahlo tam, kam treba :-)) Mne sa to tam pred rokmi tiež podobne prihodilo. Človeka tam ťahajú lesné bytosti... Je to magické miesto. Človeku s dobrým úmyslom je dožičené :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky