Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rozhľadňa na Radziejowej

Diskusná téma K fotke: Rozhľadňa na Radziejowej

Radziejowa je najvyšší vrchol poľského pohoria Beskid Sadecki. Nadmorská výška je 1262 m n.m., udáva sa aj 1266 m n.m. Táto drevená rozhľadňa je tu od roku 2006 a má výšku približne 20 m. Čiže ak vyjdete hore, máte kruhový výhľad a všetky okolité pohoria ako na dlani. Výškovo ju na Slovensku prevyšujú najbližšie až Belianky, Čierna hora (1289 m), Siminy (1287 m) a Ihla (1282 m) v Levočských vrchoch. Dokumentačné foto.

Adina

no teda, pod rozhľadňou auta, to sa tak často nevidí...našťastie.

Vladimir

No ja im dám nápad týmto autičkárom ked sa nedá ísť až hore na aute tak nech si zafinancujú alebo dajú navrch zakona že každá rozhľadna musí mať výťah:-)

Dzakomoo

vladimir velmi dobry postreh! bol som dost znechuteny, co som tam zazil. akurat, ked som tam vysiel, prislo tam min. 7 aut plnych ludi. zistoval som od nich, co tam robia, tak to mali vraj ako "spestrenie" nejakej vystavy. a to som tam isiel hladat klud a pohodu..

Vladimir

Škoda že sa nedá s autom až na vrchol rozhľadne dojst:-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky