Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Včelín na Mikulášskom vrchu

Prirodninka

Magic bus sme navštívili na konci novembra (2019) - stále stojí a je úžasný! Zariadený vcelku luxusne - jeden matrac, lavice, stôl, kabáty .. čo sa piecky týka, prvotné nadšenie z nachystaného drevka vystriedalo sklamanie z toho, že dymí dovnútra. Takže sme si večer krátili vyfukovaním krúžkov z vlastného dychu :D. To miesto má neskutočnú atmosféru, určite odporúčam!
.. mimochodom, býva tam myš, takže si jedlo na noc radšej nenechávajte na stole.

Skriatok

Jééj:)! Na tej poslednej fotke v predoslom príspevku vydiet nás zápis. To tam nikto nebol od septembra, do decembra (?).

Skriatok

Ahoj LUkas13!

Vies o tom viacej napísat?

(Dvakrát som tam spal za posledné dva roky, no nezdalo my to za miesto kde by sa dalo byvat dlhodobo. Trebalo by vymenit aspon tie dosky a poliester z boku).

Lukas13

ahoj skriatok... večer okolo desiatej/jedenástej sme prišli k včelínu bol zamknutý, z vonku osvietený "vianočnou" svetelnou reťazou, znútra hrala potichu hudba a na otázku či sa nájde miesto na prespanie sme dostali odpoveď "asi né" :D ale ďalej po značke je altánok kde sa dá núdzovo prespať

Matobee

Nocoval som vo včelíne do dnes. Všetko je v poriadku. Sú tam nejaké potraviny, drevo, ale nekúril som.
Osadníkov asi vyhnali mrazy. Chvalabohu.
Okolo sú porobené bežkárske trasy a zavše prebehnú aj "noční jazdci" tak sa netreba ľakať. :-)
(Snáď to nebola bludička na bežkách)

Peter61

BBB?
prečo by sa bludička mala brodiť snehom bez bežkoch ?

Matobee

Aj ja si hovorím. Veď je to teraz v móde. :-)

Ade.e

Ako je to tam s vyskou snehu? Mal si sneznice?

Matobee

Tak od 20 do 35 cm. Zvažoval som či brať, či nie, ale mal som ich. Keby idem teraz tak ich už neberiem. Kľudne sa dá aj bez. Plus veľa bežkárskych trás vedie po značke. Dobre sa išlo. Snežnice som mal raz obuté na pol kilometra.

Skriatok

Vcelin v poriadku (Prespal som tam minuly tyzden). Akurát uz dve malická okná sú bez skla. Niekto tam uz dal kúsky PES, ale netesnia moc. Z vnútra som to trosku poopravil s ,,preglejkou,, co som tam nasiel. Ja to mám zial dost daleko (190km) aby som to odskocil opravit :(. Dobré by bolo tam dat plexisklo alebo lexan (Pribl.velkost som odmeral papierom). Spodná cast kde boli úli - je to len napchaté PES, a z jednej strany doska - by uz tiez potrebovalo lepsie riesenie. Cim viac to tam hrdzavie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma