Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zaistené cesty v okolí Lago di Garda

Diskusná téma K článku: Zaistené cesty v okolí Lago di Garda

Minulý rok sme aj s Ľubom prepadli zaisteným cestám a keďže sme z rôznych strán počuli, že jedny z najkrajších sú v Taliansku, rozhodli sme sa tohtoročnú letnú dovolenku stráviť obliezaním hôr nad jazerom Lago di Garda. Ja som sa ešte špeciálne tešila na stredomorskú klímu, ktorou je toto jazero známe - rastú tam palmy a rôzne typy vegetácie, ktorú obyčajne nájdete v blízkosti mora a nie vnútrozemského jazera. Na prvú návštevu tohto ospevovaného miesta sme sa vybrali s Rokošporťákmi.

Majky

Caute Sona a Lubo, clanok sa mi pacil, pohodove citanie, fotky su tiez fajn.
PS. DVD je uz hotove, instrukcie ako sa k nemu dostat su na stranke hikers.sk, sekcia istene cesty.
Nech sa Vam dari.

Daulagiri

Dobrý článok pekne sa čítal, tiež by som chcel niekedy v budúcnosti vyskúšať nejaké tie feráty v Taliansku snáď sa mi to podarí.

Sona

No fotky som slubila aj Katke napriklad, ale neviem, kam ich mam poslat...

Mikinoo

zdravim. a fotky budu? inak pekny clanok. ja som bol akurat kusok odtial boldrovat a je tam fakt pekne a dost teplo, dokonca aj koncom oktobra... a tesim sa na spolocne lezenie niekedy v zime ;)

Hasty

ci pana do pana, tomu sa hovori stastie. Nam v Norsku z 2 mesiacov neprsalo 2 tyzdne :)

Eric

Tak to ste fakt mali smolu, ze na Arcu bolo take pocasie, to nie je zvykom. V Dolomitoch je to uz ina sranda. Ked su silne dazde a burky, to je v pohode, ale akonahle tam zacne jemne monotonne prsat, mozete balit domov, lebo tak bude minimalne 5 dni....

MisoM

noo to ostava len zavidiet :), myslim tie ferraty

Sona

:-) ale my sme mali bonus byvania v stanoch - na chate by sme aspon posusili veci a zohriali sa. Ale na rozdiel od vas sme zase aspon boli tri ferraty zo styroch. Hoci, keby prvy den bolo pekne, asi by sme dali viac takych kratkych ako Colodri.

MisoM

noo vidis nam len dvakrat :), prvy krat prvy cely den a druhy krat druhy den :)) a boli sme tam dva dni :)

Axel

Mali ste ist s nami do Chorvatska... :-P
Tam prsalo len 3x :-)

MisoM

no jo, pocasie si nevyberies, podobne ako ja tento rok v Mrtvych horach. Skoncili sme len na chate a z ferat nebolo nakoniec uplne nic.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov