Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohraničie

Diskusná téma K fotke: Pohraničie

Pri pomyselnom preťatí horizontálnou čiarou kúsok nad stredom záberu sa v dolnej časti nachádzajú naše Pieniny a v hornej časti poľské Pieniny s typickými "sopkami".

Dzakomoo

ved bude clanok o tychto skalach, uz som ho odoslal do redakcie, tak v nom bude popisane aka je tam realita.

Jantaara

Všetky fotky z Pienin sú výhľady na lúky, Tri koruny a Belianky. No napadne ťa, že hore bude les? Shocart mapy (hiking aj v mobile) majú hore nakreslené veľký lúčny priestor. No napadne ťa, že hore bude les? Potom som pozrela do papierovej mapy, čo mám z Pravdy, tam je to už zakreslené reálne s lesom. Včera bolo rozčarovanie a sklamanie riadne, dnes už je to lepšie. :-)

Jantaara

Veď som na teba aj myslela, ale nakoniec som sa neozvala. Sama som do poslednej chvíle nevedela, kam pôjdem. Bola som pracovne 1 deň, skončila som neskoršie, ako som mala v pláne a od auta vyrazila až o pol druhej. Šla som neznačeným chodníčkom krížom cez skaly, našla som jednu jaskyňu, len potom sa to tým nečakaným lesom doondilo. Stále som čakala, kedy vyjdem na lúku, a furt nič. Chodníčky som aj videla, aj som rozmýšľala, či idem na skalu, ale reku veď bude lúka s výhľadmi, skaly dosť stromami zarastené a nemám čas. Na západ slnka som nakoniec vybehla na vedľajšiu lúku. No čo už.

Dzakomoo

no ty si ale trubka :) si mi mohla napisat a poradil by som ti ako a kde sa tam pohybovat. Luky su tam poriadne zarastene a miestne chodnicky su pozasivane, ale su tam. tak nabuduce. zase si tam na dovolenke?

Jantaara

Dnes som bola na Haligovských skalách. Myslela som podľa hiking mapy a nejakých fotiek, že hore sú lúky. Namiesto toho som sa hodinu motala po lese. Nevyšla som ani na jednu skalu, už nevydal čas. Takže výhľady veškeré žádné...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok