Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rúbanisko na Doštianke.

Diskusná téma K fotke: Rúbanisko na Doštianke.

Tu bol donedávna krásny les. Turista tu (podľa slov strážcu, ktorý nás tam našiel) nesmie ani len prespať a to ani pri drevosklade, ale takéto spúšte sa tu môžu robiť... Na každého iný meter a mne už z takéhoto prístupu dochádza trpezlivosť... A nehovoriac o tom, že s dotyčným strážcom nebola vôbec rozumná reč.

Peter Miler

Keď môže do hory chodiť ten, kto jej škodí, tak tam môže chodiť aj ten, kto ju má rád. A na toto žiadne zákony netreba. Na tie sa treba vykašlať. Tie tu už dávno nie sú pre slušných ľudí a tak ich treba ignorovať.

Nsvetozarov

Bazin, ja seriem na nejaké príkazy a zákazy a neviem ešte aké nariadenia, že nemám právo sa pohybovať mimo značiek, keď vidím, čo robia na Stavbe a v priľahlej doline. A vôbec sa nemusím meniť na pilčíka, stačí mi vidieť čo sa deje v tých "lesoch" a hneď mi je jasné, že žiadna ochrana tu nefunguje, a teda nevidím dôvod dodržiavať "ochranu" prírody v tomto národnom praku.

Bazin

hold zmenime sa na pilcikov a budeme moct ist mimo znaciek, k zaplakaniu? nie! hore pest!

Daulagiri

Neviem čo povedať :-(
Stále ešte mám rád Nízke Tatry hoci je to ľuďmi najdevastovanejšie pohorie na Slovensku. Len dokedy mi to vydrží...

Peter Miler

nsvetozarov - protivládny protest je v BA každý deň od 9.11. do 17.11. v popoludňajších hodinách. Takže protesty sa dejú. Hlavne toho 17. 11. bude zrejme veľký. Škoda však, že len v BA... A médiá o tejto akcii dezinformujú a všetko prekrucujú a označujú to za protesty extrémistov. Pritom normálnym ľuďom už zo zúfalstva z tejto chudoby a nespravodlivosti dochádza trpezlivosť.

Nsvetozarov

Treba organizovať protivládne protesty, pretože nikto iný ako Ja & Ty a TaMaRa nám tu nevládnu.

Jnezky

Šťastie, že štátne lesy tak obetavo ochraňujú to málo, čo ostalo po lykožrútovi ...

Zilla

To vieš, všetci sme si rovní, len niektorí sú rovnejší ...fakt smutné a hrozné.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok