Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: dotknúť sa zimy

Diskusná téma K fotke: dotknúť sa zimy

dnes som mala cieľ mojej túričky úúúplne iný. Netuším, ako som sa sem dostala. Najprv som bola sklamaná, no pri týchto výhľadoch na Považie a radosti zo snehu ma sklamanie prešlo. Útulňa IZBA mi urobila ďaľšiu radosť. Asi v nej niekto prenocoval, ešte tu boloj teplúčko a poriadok.To biele vzadu typujem na Veľkú Javorina.

Adina

Aj mňa to napadlo pri tvojej fotecke :-). Mala som pocit, ze po týchto horách len cyklisti chodia, same cykloznačky.

Vladvlad

:)))
Zaujímavý pohľad Adina zo zaujímavej lokality, také tu nebývajú často.
Včera som bol na Javorine a pozeral som na zasnežený Považský Inovec a normálne som ťa videl ako fotíš tento pohľad :)))

Adina

Pre Vladimíra L., išla som celý čas po zelenej cykloceste z Kalnice. Myslela som si...tu by sa asi Vladovi páčilo, toto by hravo zvládol. Snehu bolo, no ešte nie veľa.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky