Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ötztalské Alpy - výstup na Wildspitze

Diskusná téma K článku: Ötztalské Alpy - výstup na Wildspitze

Dvaja Mišovia sa na potulkách Alpami zatúlali do oblasti zvanej Tirolsko. No a čo by to bol za výlet, keby vynechali jeden z najkrajších končiarov, výstup na najvyšší vrchol Ötztalských Álp, zároveň najvyšší bod rakúskej spolkovej krajiny Tirolsko a 2. najvyšší štít Rakúska, na horu Wildspitze (3772 m n. m.).

MisoM

Tak ako pise Peter, na chatu sme sli 21.10 a na vrchol rano 22.10 ako je aj datum pri clanku.

Peter61

valec :
zlte pole vpravo :
Dátum túry

22.10.2013
Adushka

Super, vydarené, alpské články mám rada :) len škoda, že nie je viac fotiek, predsa len sú to oblasti, kam sa každý nedostane, nie ako Malá Fatra ;) ja by som určite využila plnú kapacitu článku :)

MisoM

Tak obdobie bolo uplne genialne, ludia skoro nikto vsade kde sme boli, pocasie sme sledovali dopredu, ze pojdeme az ked sa bude pekne, boli sme tam nieco vyse tyzdna a toto bol jedna z aktivit :)

MisoM

cesta bola tak mierne vychodena, alebo bolo vidiet kade niekto siel aj ked to bolo prefuknute a trochu zasypane snehom co padol asi 2-3 tyzdne pred tym ako sme tam isli.

Bazin

chlapy super, hned by som isiel a super obdobie vyludnene.

Peťko

Cesta cez ľadovec Taschachferner bola prešľapaná? Alebo bolo aspoň vidieť chodník? Mne sa totiž stalo, že keď som stúpil o pol kroka mimo chodníka ( bol zasnežený ) ocitol som sa po pás v snehu. A to by bola iná drina takto prešľapávať ľadovec.

Peťko

Ak plánujete výstup v sezóne, na chate sa dohovoríte po slovensky. Nájomcova žena je Slovenka a v sezóne tam má na pomoc celú slovenskú famíliu. A hlavne, je veľmi príjemná.

Fangorn

pekne chlapci. fotky som už videl dávnejšie na Mišovom webe ale článok je super :)

Choze

parada,gratulujem k vystupu, otztal je moja srdcovka

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma