Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Do tretice všetko dobré

Diskusná téma K fotke: Do tretice všetko dobré

Po dvoch, čo sa počasia týka, nevydarených túričkách, sa na mňa šťastie konečne usmialo. Hmlou zahalené posledné výlety dnes vystriedali modrá obloha, čerstvo napadaný sniežik a tak čisté výhľady, aké som na horách ešte nezažil.

Samuraj

Ďakujem všetkým za zastavenie a milé komentáre :-)
-> dzakomoo - zážitok to teda bol, okrem tej krásy naokolo aj vtedy, keď som si pred sebou razil vlastný chodník...na niečo takéto som strašne tešil!
-> UNCLE LACO - približne -10st., slnečno ani mráčka, bezvetrie, fúkať začalo až o 14.h, na otvorených miestach bol sneh na povrchu primrznutý, výška snehu ako kde 30-40 cm, snežnice mi pomohli!
-> zdenči - ako som postupoval týmto úsekom, všade to svetielkovalo odrazom slnečných lúčov od kryštálikov snehu, bola to veľkolepá svetelná show!
-> Peter Miller - k tým snehuliakom, to platí mimo zimy, niekedy pred pár rokmi sa mládež nebála na sídlisku len tak vyvaliť do trávy, teraz by si to miesto dotyčný najprv dôkladne poobzeral prípadne odmínoval :-D

Peter Miler

Ten sneh nemá chybu! Vychutnávačka! A u nás je sneh obsratý a obšťatý od množstva čoklov v kabátikoch a čoklích kazajkách... Preto už deti nestavajú ani snehuliakov. Pretože by sa museli volať fekalohuliaci :-)) Sme my ale divný národ...

Zdenči

paráda....čerstvý panenský neporušený sniežik...

Dzakomoo

Kamaráde tak to ti gratulujem, musel to byť zážitok. Keď som dnes zbadal tvojich kolegov na konferencii tak som sa hneď pýtal, či si tiež prišiel. a oni, že máš dovolenku. všetko mi hneď bolo jasné :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky