Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Večer pred Ramžou

Diskusná téma K fotke: Večer pred Ramžou

Končil sa druhý deň mojich potuliek opustenými Nízkymi Tatrami. Stúpal som vedený tyčovým značením na bezmenný odlesnený vrchol a za chrbtom sa mi odhaľovali zaujímavé výhľady. Ale až keď znenazdajky krajinu preťalo večerné svetlo zastal som a siahol po foťáku. Pohľad na pokosenú Vrbovicu v popredí spoza ktorej vykúka vpravo Homôľka a vľavo nezameniteľný Veľký Bok si to žiadal. Nečakane krásne zakončenie zaujímavého dňa. Fotka aj trochu dokumentačná, keďže s týchto končín ich tu zatiaľ veľa nie je.

Robin

drevo sa vytazilo par zlodejov sa zabespecilo a mesacna krajina zostala a na zaver vysadit nove sadenicky pekne vyrovnane meter od seba parada a pokracujeme s vrkotom motorovych pil pekne dalej az k Poloninam do faka mat rad prirodu a zit v tomto state to je fakt radost

Muska

Vždy keď tadiaľto prechádzam spomínam na hlboké lesy čo tu rástli..

Daulagiri

Nuž je to podivné, bol som tu prvýkrát a tiež to na mňa pôsobilo tak nejak ako z inej planéty ako píše Vlado. Mal som také zmiešané pocity.

Vladvlad

V prvom momente ma napadlo, že takto môže vypadať povrch na nejakej inej planéte. To svetlo, trochu bielej farby a tie tmavé plochy. Sranda :)

Stefan.n

Zaujímavý pohľad na V.bok a Homôlku.Je to realita,s ktorou sa vyrovnávam pri pohľadoch z opačnej strany-z Homôlky.A či to pripomína Golgotu?, neviem.Sú to Tatry poznačené prírodným živlom.

Daulagiri

Tak na okolitú krajinu je tam naozaj smutný pohľad, ale je to proste tak, nedá sa s tým nič robiť. No s určitého pohľadu to tam bolo zaujímavé, neviem to bližšie špecifikovať.

Jana T.

No, veď ja nejasám. Golgota je smutný kopec. :(

Paulovič pali76ZM

zaujímavé ? zvláštne ? . . . no neviem , asi svojim spôsobom aj jedno aj druhé , ale určite nie moc oku lahodiace :(

Jana T.

Veľmi, veľmi zaujímavé... mimoriadne... zvláštne... a tá Golgota...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok