Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Západ slnka

Diskusná téma K fotke: Západ slnka

Konečne som nabral odvahu zostať na holiach až do západu slnka.Slnečné počasie s inverziou ,ktorá vytvárala biele more v Horehronskej kotline bolo ideálne na túru.Moja odvaha sa naštrbila keď sme s mojou Májkou(malamut-partner a ochránca)narazili na stopy a trus medveďa,ale po analýze Májka pokračovala pokojne ďalej,tak zrejme tá potvora už zaliezla do brlohu.Zostal som teda na vyhliadke z Kolesárovej hole až do úplneho západu snka a bol to úžasný zážitok. Cesta do doliny potme(vybitá baterka) už taká úžasná nebola,ale skončilo sa to dobre.

Stefan.n

Ďakujem za podporu.Tá túžba či až droga je silnejšia ako možné riziko,ktoré je u mňa o to väčšie,že nepoužívam TZT,ale chodím do hlbokých lesov po zvažniciach a jeleních chodníkoch sám a tam sa zjavujú nielen stopy jeleňov,ale aj ich predátorov a v prípade stretu neviem či by som skôr zachraňoval svoju kožu,alebo moju Májku,verného psíka.A to nespomínam výčitky mojej manželky(ty raz zle dopadneš).

Daulagiri

Kvôli takýmto záberom a hlavne takýmto chvíľam ako na fotke tá trocha strachu vždy stojí. Tiež sa pridávam k ostatným a odporúčam ti naberať odvahu častejšie.

Jnezky

Super ...
PS: skor či neskor ťa ta potvora zožerie ... myslím tým túžbo po takých záberoch ... a ak sa bude dať tak si to zopakuješ :)

Dzakomoo

stafan a ver tomu, ze odteraz budes castejsie schadzat potme dole. zapadovky na horach su silna droga :)

Rado Gadoczi

Kazdy fotograf ktory ostava na kopci fotografovat zapad slnka uz v podvedomi mysli na zostup. Strach z medvedov a inych lesnych "priser" vsak kompenzuje vedomie super zaberov na karte vo fotaku :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok