Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Čela

Diskusná téma K fotke: Z Čela

Inverzné more nekompromisne pohlcuje doliny Malých Karpát.A ako píše Zdenči a spomína Andrea,dnes to tu bolo ozaj "o držku".Padajúce kusy ľadu a aj hrubé konáre...uff.Tak ako dnes,tak som sa ešte z lesa neponáhľal.P.S. Na obzore Orešanské vŕšky.

Vladvlad

Pekne Michal, až teraz som sa dostal k tunajším fotkám v galérii a oplatilo sa. Vynikajúce inverzné malokarpatské podmienky.

Meky

Videl som fotky na FB z tej Tvojej štvrtkovej túrky.Stromy boli riadne obsypané,no po dnešku tam toho moc nezostalo.Dúfam,že na Silvestra sa nebudeme šmýkať po blate.

Vladimir

No Michal aspoň si mal pohľad mne vo štvrtok pri výstupe padla haluz za chrbtom bol to poriadny rachot skoro som sa aj p.....l ale aj tak bolo fajn:-)

Adina

Ddobreee :-), my sme si toto fotili zo severnej Vysokej :-).

Zdenči

Ale aj tak sa zhora ťažko odchádzalo späť pod hmlu

Aďo.4

tak to ste mali riadny adrenalín..Ešteže si ideme do prírody oddýchnuť... :-D
Pekná atmosféra..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok