Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Krásne Vianoce

Diskusná téma K fotke: Krásne Vianoce

Fujavicu šťastia,víchricu pohody,záveje radosti a len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky cez Vianočné sviatky(samozrejme aj po nich :) ) Vám praje Meky.

MisoM

ok, preradene mimo sutaz, fotky co mali vianocne priania sa automaticky preradovali do sutaze, kedze sa nejednalo o beznu foto, bolo by fajn potom jej upravit popis

MatusM

Asi Mišo chcel iniciatívne pomôcť a nevšimol si, že tu už jednu fotku autor má. Podľa mňa to nevadí, o nič nejde.

Pekné Vianoce všetkým Vám!

Nsvetozarov

No tak to aj ja by som veľmi rád vedel, prečo bola táto fotka preradená do súťaže. Pokiaľ viem, tak do súťaže môže autor vložiť len jedinú fotku. A ak to robí zaňho niekto iný, tak si myslím, že to nie je celkom v poriadku.

Meky

Inak neviem prečo bola táto fotografia preradená z Galérie medzi súťažiace PF-ká...Jednu fotku tu už mám.Táto bola riadne umiestená v Galérke.

Meky

Pali,ďakujem pekne a tak isto želám aj ja Tebe a Tvojej rodinke.

Nsvetozarov

Zo snehom je to bieda. Tu v Košiciach sa topia posledné zvyšky snehu. Od začiatku decembra sme tu mali len dvakrát akú takú snehovú pokrývku, ktorá sa o pár dní úplne roztopila a zdá sa, že do konca roka nás nič iné ako hmla či dážď nečaká.

Meky

Ďakujem Majka a aj ja prajem Tebe a Tvojej rodinke tie najkrajšie Vianočné sviatky.

Brigita

aj tebe Miško a celej rodinke krásne Vianoce!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky