Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zo severovýchodného vrcholu Vysokej

Diskusná téma K fotke: Zo severovýchodného vrcholu Vysokej

Výhlad zo severného vrcholu Vysokej - pridávam pre porovnanie ku Zdenčiho fotke - ako to vypadalo po dvoch dnoch. Pre info nemalokarpatských turistov - trčia vrcholy Vapennej, Horného vrchu, Geldeku a tieň je Vysokej, na ktorom ja stojím, ja žial netrčím - aj ked som sa snažil a vyskakoval :-)

Vladimir Popluhar

Ahoj Tidoj - prajem Ti skore uzdravenie z turistickej PN a nech sa Ti lepšie darí v Novom roku. Ja som príspevok nečítal - preto reagujem neskôr.

Tidoj

Máš pravdu, nečítal som, nevšimol som si. Ale už som odpísal (teda pod tú moju fotku).

Meky

Tibi,no aspoň vieme čo je s Tebou.Ja som Ti nedávno(18.12.)písal na diskusnú tému k Tvojej poslednej fotke(Jedinečný pohľad),ale asi si to nečítal.Nuž prajem Ti,aby si sa od nového roku mohol zapojiť do "normálneho" turistického procesu!

Tidoj

;-)
Akýkoľvek, ale najlepšie nejaký malokarpatský. Ja už od leta nedobrovoľne turisticky abstinujem, tak sa teším aspoň cez zážitky ostatných turistov a ticho im závidím. Nahlas im závidím!!! Môj škodoradostný organizmus si necháva všetky choroby a ťažkosti na víkendy a školské prázdniny, aby som sa "nezaťažoval" počas pracovných dní a snažil sa v práci. Normálne čaká s prechladnutím alebo črevným neviemčím celý týždeň do piatka poobedia, ja som potom do nedele v kóme a teší ma len to, že budem v pondelok PN a oddychovať. A v pondelok som zrazu zázračne fit...
Už ma to s***!

Vladimir Popluhar

tidoj aj tak vdaka za pozretie - s tým nič nenarobíme. Skusim dať nejaký iný pohlad - aby si z toho mal pasiu. :-)

Tidoj

Celú zimnú malokarpatskú romantiku, čo ide z fotografie sa mi snaží pokaziť dojem pary z Bohuníc. Som dúfal, pri prvom pohľade, že sa niekto spýta, čo to tam svieti a že odpoveď nebude Jaslovské Bohunice. A ty takto. Tak ja si radšej predstavujem, že tam niekde, ďaleko na severe (veď ako inak), práve vychádza mesiac.

Vladvlad

Vynikajúci pohľad, ja som zatiaľ na podobné podmienky z Vysokej nemal šťastie.

Vladimir Popluhar

Kleine - to sú výpary z komínov atomovej elektrárne v Jaslovských Bohuniciach.

Zdenči

to budú asi Jaslovské Bohunice a para z veží

Kleine

Pekná momentka..., inak naľavo od Geldeku tá svetlá guľa je čo?

Vladimir Popluhar

Členok som si vykrútil až pri ceste naspäť Aďo - to vieš ked si 50-ročný fotrík myslí že je 20-ročný mládenec tak to nemôže ani inak dopadnúť :-)

Aďo.4

to kvôli tomu boľavému členku si nemohol vyskočiť viac,aby si trčal ? :-D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky