Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kláštorská skala na jeseň

Diskusná téma K fotke: Kláštorská skala na jeseň

Vyhľadávané skalné mestečko na hlavnom hrebeni Vtáčnika. Na jeho strechách sa neskutočne príjemne vyhrieva a len tak pozerá do diaľky. Zima sem však prichádza skoro, už týždeň po vzniku fotky boli aj tieto bralá poprášené snehom.

MatusM

Daulagiri, dvojka je "velmi dobre", tak dakujem aj za nu. Dovod tej uzavery tiez nepoznam a razcestnik som si tiez nezapamatal, ani neodfotil:(

Daulagiri

Mimochodom 2 som dal lebo sa mi to zdá trochu neostré. Snáď mi to odpustíš Matúš.

Daulagiri

Funttomas:
Presne túto otázku si už niekoľko rokov kladieme s kamarátom aj my. Tiež nás ako jediný dôvod napadla tá ruja, ale ako píšeš prekrýva sa to len čiastočne. Skutočný dôvod fakt netuším a či je to lovný revír tiež neviem. Snáď sa nám to raz podarí zistiť.

Funttomas

Daulagiri:
pravdu povediac, neštudoval som celý rázcestník, preto som si info o uzávere nevšimol.
Zaujímal by ma dôvod uzávery, prečo práve v takom čase je chodník uzavretý? Z časti sa uzávera prekrýva s obdobím ruje. Prechádza chodník lovným revírom alebo čo?

JarinoM

Vyzerá to ako zrúcanina hradu.Bol som tam, je tam krásne.

Daulagiri

Ako som tu už písal pre mňa najčarovnejšie miesto tohto pohoria, zaujímavo odfotené.
Funttomas:
Na rázcestníku je uvedená táto uzávera, nevšimol si si ju, alebo žeby sa tá tabuľka odvtedy čo som tam bol naposledy na konci septembra stratila ? Inak tou žltou som ešte nešiel.

Funttomas

V harmaneckej mape je pre žltú značku z Kláštorskej skaly cez Krivú brezu do Bystričianskej doliny vyznačená sezónna uzávera od 15. 9. do 31. 12. Keď som dnes šiel hrebeňom cez KS nič som si také nevšimol, žeby tam bola uzávera. Viete niekto vyvrátiť alebo potvrdiť sezónnu uzáveru?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok