Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kozí kameň - krátky zimný okruh zo Svitu

Diskusná téma K článku: Kozí kameň - krátky zimný okruh zo Svitu

Počas adventu sa hovorieva, že sny sa plnia na Vianoce. Od chvíle, čo som zočil hrebeň Západných, Vysokých a Nízkych Tatier osvetlený zapadajúcim slnkom viem, že jeden sen sa mi splnil. Kde je také miesto a ako sa tam dá dostať, sa dočítame z nasledujúcich riadkov. Titulok prezrádza, že ide o Kozí kameň (1255 m n. m.) - najvyšší vrchol pohoria Kozie chrbty, ktoré sa tiahnu západovýchodným smerom od Kráľovej Lehoty pri sútoku Čierneho a Bieleho Váhu po Jánovce za Popradom. Jeho poloha medzi najvyššími pohoriami Slovenska – Tatrami a Nízkymi Tatrami nám poskytne zaujímavé kruhové výhľady.

Daulagiri

Krásne vyhliadkové miesto je tento vrchol a v takomto počasí ideálne. Musím tam už dakedy zájsť.

Adina

Peter, tebe o čo ide ? Roman jasne napisal, prečo na Kozí kameň išiel. Ty si tam už niekedy bol ? Chodíš ty niekedy fotiť na kopce LEN kôli dobrému svetlu, alebo len pretekáš po VT ?

Peter61

Bazin, dobra zamienka, cakam na pokracovanie :-D

Peter61

Bazin, aďalej na východ si to tiež prešiel ? Povídej a přeháněj!

Dzakomoo

že to bolo krásne divadlo som ti už písal k fotkám v galérke :) a teraz si ma týmto článkom s nádhernými fotkami veľmi potešil! ono tie Kozie chrbty sú riadne fičúry, od Svitu sa tvária tak nezáživne, no vylezieš hore a také krásne výhľady ponúkajú. musím tam už tiež niekedy vyliezť.

Peter Miler

Nádherné fotky ti vyšli! Oplatilo sa krky lámať dolu tou strminou :-)) Len škoda, že sme neboli kompletní - tu by si chalani "pošmákli" :-))

Zdenči

Pekne vám to &roman vyšlo. Vychytali ste parádne zimné počasie, ktorého sa nevieme dočkať.

Adina

Túrička na Kozí kameň je o krásnych výhľadoch vďaka holorubom. No aj tu už mladé sadeničky rastú. Moc pekné, som si zaspomínala.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma