Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Decembrová Vápenná

Martin Slamka

shimano deore výbavu mám aj ja pricemania.sk/…/parametre .....má už svoj vek a vadí mi že nakolko je to cross bike tak má úzke plášte 700x35c a kotúčové brzdy mi chýbajú inak tiež max. spolahlivosť nikde ma nenechal...moje trasy sú podobné tvojim takže aj cesta aj terén občas nejaký extremnejší zjazd kde sú korene, kamene a tak a tam sa zídu širšie plášte

Vladvlad

Martin: mám CTM model 2011 už sa nepredáva bikecentrumkalnica.sk/…/bicyk… Oproti popisu v odkaze mám iné: kľuky, brzdy, gripy, kazetu, reťaz a plášte. Najviac si na ňom cením spoľahlivosť, nikdy a nikde ma ničím negatívnym neprekvapil alebo ma niekde nechal.
Ono v podstate je aj tak jedno aká značka. Nie som na ne zaťažený. Predchádzajúci bicykel som mal tiež Author. Dôležité je, akými komponentami ho výrobca osadí, tam sú potom hlavné rozdiely v cene.

Martin Slamka

však si zaslúži za tie tisíce kilometrov :) akú značku máš? plánujem na novú sezonu vymeniť cross author čo mám teraz za plnohodnotný mtb plus možno aj cestný si kúpim

Vladvlad

Ďakujem vám.
Tento pohľad trval len okamih, zdola prišla hmla a všetko zahalila. A potom znova výhľad, striedalo sa to.

tidoj: najväčšia sranda je, že tento rok (2013) som priamo na vrchole Skalnatej s bicyklom nebol, rovnako ani na vrchole Vápennej.
Bicykel ale dostane za jeho bezproblémovú prevádzku v tomto roku odmenu v podobe nejakých ďalších dizajnových doplnkov. Keďže ho ladím do bielo červenej, tak niečo v tom duchu :)

Tidoj

No a veľa zdravia nie len tebe, ale aj tvojmu bicyklu. Po prvé - aby ťa cestou nezradil pre náhle zdravotné zlyhanie, a po druhé - myslím, že to je na tejto stránke v.i.p. (teda v.i.b.), čiže prianie si zaslúži a ako najfotografovanejší bicykel v galérii by si ho mohol oprieť na Skalnatej o strom a urobiť im nejakú spoločnú fotografiu ;-)
Tak veľa zdaru.

Adina

a tebe veľa úžasných ciest ... :-).

Aďo.4

To slnko nemá chybu. I atmosféra pod ním je veľmi pekná..
Vladimír ďakujem a prajem podobne ..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky