Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako som sa strašne zľakol

Diskusná téma K článku: Ako som sa strašne zľakol

Už sme sa rozchádzali na Nový rok z našej chaty, keď sa ku mne Roman pritočil a hovorí mi: „Poďme si dať ešte jeden.“ „No neviem,“ hovorím mu, „len aby sme to nejako neprehnali. Veď vieš, že sa hovorí – Ako na Nový rok, tak po celý rok.“ Roman sa len uškrnul a hovorí: „Ale na pamiatku Beliny by sme si jednu mali dať.“ Ostal som ako oparený. „Och, to už to má Belinka za sebou?“ pýtam sa. „Veru má, 26. decembra som ju pochoval.“ „No tak, to si teda musíme aspoň jeden či dva na jej pamiatku dať.“ A tak sme si dali dva či tri štamperlíky na pamiatku psa, ktorý ma najviac v živote vyľakal.

Palino101

Boro,je čas vydať ďalšiu krásnu knižku!Ďakujem za pekné čítanie,super!

Dunco

Clovek neni pes, iba vela ludi sa zmeni na psa.

Peter61
Kali11, nechcem brať Borovi autorskú licenciu, ale titulok by mohol byť: Ako som sa skoro po.... . -)
Kali11

Ahoj Boro,ked som robil na Kezmarke,bolo to davno,tak tam bolo smetisko,smerom na Belansku kopu.Ako mlady som vynasal smetie.Bolo to 1. maja.Siel som zo smetiska,bola hmla a odrazu vidim vlka,skoro som sa po..,Nebol to vlk ale NO z Brncalky.Tak kolegovia,ako OttO Rozloznik rozhodli ze to tak nenechame a psa sme natreli nazeleno,lebo ina farba na chate nebola.a siel domkov

PaliT

Veľmi fajnô čítanie.
A Peter mi vzal slová z klávesnice. Tiež mám psieho kamaráta Huga, čo ma sprevádza už dlho na cestách-necestách a v máji nás opustil, ale vrátil sa a obšťastňuje nás ďalej. Okrem vyslovene snehových túr berieme jeho aj s Čili v podstate kamkoľvek.

Zdenči

Keď sme pri tých poriadnych psoch, môžem medzi nich zaradiť aj môjho kokršpaniela Bennyho. Tiež odmalička chodil so mnou po lese, spával aj v zime vonku, resp. v humne, zjedol všetko, čo mu gazda dal...žiaľ už odišiel do psieho neba a týždeň na to prišiel na svet môj synátor :-)

Zdenči

Konečne zase niečo od Bora...ako vždy, stojí to za to :-) Kávička vypitá, článok prečítaný, môže sa začať tvoriť HDP :-)

Ran

velmo príjemné takto zrána. díky Boro

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov