Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zamrznuté Záruby

Martin Slamka

mačky nemám tak by to bolo asi o život :) počasie nám cez víkend moc nevyšlo ako na potvoru zajtra a pozajtra má byť krásne ak sa podarí tak v utorok dovolenka a smer Vápenná :)

Vladimir

Martin no šmýkalo sa riadne hlavne dole pri zámku kde som si musel nasadiť mačky a šliapal so v nich až hore aj dole.:-)Martin II. takto to vyzerá okolo 600 m výške dole máme mokro alebo ľad.:-(

Daulagiri

Vy tam na západe máte riadnu zimu. Ako stredoslovák závidím :o)

Martin Slamka

vyzerá to tam úžasne ja som chcel dnes na vápennú no odradila ma tá poladovica teraz trochu lutujem

Vladimir

No ľadove to bolo asi tak po Čertov žlab spodný, vyšie to bolo lepšie a hore pravá zima aj s vetrom ktorý na nás s púštal ľadovú inoveť.:-)No momentálne tu máme peknú zimu a ak to vydrží aj pondelok a utorok kedy má vykuknút slnko tak to bude super hlavne utorok nech to vydrží, mám v pláne nejaké kopčeky MK prejst.:-)

Zdenči

Keď mi včera z domu hlásili, že na Kysuciach je zeleno, resp. hnedo, nechcelo sa mi pri pohľade z okna v Modre tomu veriť :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky