Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bunda adidas Terrex Cocona 2,5-layer

Diskusná téma K článku: Bunda adidas Terrex Cocona 2,5-layer

Adidas bola odjakživa športová značka, všetci ju ale donedávna spájali skôr s aktivitami ako je beh, futbal, tenis, fitness a podobne. No v posledných rokoch čoraz hlbšie preniká do sveta outdooru. A musím skonštatovať, že celkom úspešne. Do rúk sa mi tentoraz dostala ľahká hardshellová bunda Cocona 2,5-layer jacket z outdoorovej kolekcie Terrex. Priznám sa, že pri prvom kontakte s bundou vo mne nevzbudila dôveru v to, že spĺňa také parametre, aké má mať oblečenie tohto charakteru. Výrobca určuje jej použitie na ťažký tréning vo vetre, daždi a inom nečase. V oficiálnom popise sa spomína technológia Cocona, ktorá používa aktívny karbón pri odvádzaní tepla, vlhkosti a zápachu pri akokoľvek intenzívnej aktivite. Zároveň má zabezpečovať dostatočný tepelný komfort a nepremokavosť. Nuž, trúfalé tvrdenia…

Eric

Jasne, ale tak este vyssie, to by znamenalo uz naprsne vrecka a nie bocne :)

Peter61

Eric:
moze byt. Kukam na to, ale moja stara zakazkova ( made in PO) to ma mozno este vyssie. Vznikla jednoduchym vydeletovanim vreciek pri pase.
Mammutku nemam poruke, ale xcelo by to porovnat rovnaku velkost face- to- face, resp. jacket-to-jacket

Eric

Bacaardi: Jasne ze odporucam :)
Peter61: Mam bundy s vyssimi vreckami kvoli sedaku, ale tu je to poriahnute este vyssie, tak ma to prekvapkalo :) Na lezenie je super, len neviem kolko ten material vydrzi ohladne odierania sa o vselijake zuly a vapna :)

Peter61

Vyzera to dobre* aj na lezenie. Prilba OK, ziadne vrecka na pase. Farba volitelna aj do truhly aj na hory.

*
"vonkajšie vrecká,... poriadne vysoko" kuuurňa, Eric, to si ma prekvapkal, ze ta to prekvapkalo. Lezieš obvykle iba v tryčku ?

Bacaardi

Ujuuuuj tak si teda pekne otestoval!
Takze odporucas?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma