Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V Čertovom žlabe III

Vladimir

ja mám dovolenku a keď som bol v nedeľu na Záruboch reku si dám v pondelok voľno a pôjdem do hôr utorok keďže hlásili na utorok slnečno +5 stupňov a skutočnosť -5 oblačno zima a ten vetrisko pripadal som si ako na Sibíri, Aladin má u 5- ale aj tak nebanujem bol som vonku peknom prostredí. V sobotu idem na Prechod Čiernou skalou a opäť má byť zatiahnute dokonca hlásia aj dážď, dúfam že Aladin sa bude v sobotu mýliť ako sa pomýlil v utorok.:-)

Martin Slamka

áno v utorok bolo slnečno na celom Slovensku okrem Bratislavy a MK bolo to zvláštne.....tak o tom zrube som nevedel ani si ho tam teraz neviem nejak predstaviť...ja už dva týždne čakám na tú konštaláciu hviezd ísť na Vápennú ked bude slnečno a nebudem v práci a ideálne by bolo keby bolo aj snehu hore, niečo ako v pondelok len to by som nesmel mať rannú....snád sa dočkám

Vladimir

Martin v poslednej dobe som v MK keď je zatiahnuto aspoň mne to tak vychádza a utorok vôbec nebolo slnečno, len ráno sa na mňa usmialo a schovalo sa za mraky a ako píše Michal len silný vetrisko bol.Čertov žľab je pekné miesto kadiaľ chodím dosť často no ako dieťa alebo keď som mal 18 si pamätám že tam bol drevený zrub alebo prístrešok hrubou kronikou v strede pri tej skale, bolo to ako vo vesterne škoda že to tam nie.

Meky

Tibike,po včerajšom "vyfúkaní" na Veterlínskom hrebeni som zaspal okolo 22,00hod a nejako mi to stačilo...No a o 6,00hod som už zarezával v práci.Ale na Tvojom príspevku som sa z chuti zasmial :)))

Martin Slamka

áno zákon schválnosti jednoznačne existuje a najbližší víkend má byť podobný.....no comment

Zdenči

Murphyho zákony fungujú dokonale :-) škoda, že sa nedá ráno vstať z postele a keď je krásne, povedať si, že dnes nejdem do roboty :-)

Martin Slamka

Je to velmi pekne miesto to je najlepsie si to raz prejst ako sto krat vidiet na miniaturnej fotke....v lete to tu vyzera ako v pralese....ak to tam bolo zladovatele tak jedine s mackami lebo ta posledna cast je dost strma....ja tento tyzden trpim na rannych takze ten slnecny pondelok a utorok som bol v praci cely den zduty :) po tom zamracenom vikende cista provokacia!

Tidoj

Michal, a ty si netopier, alebo si na nočnej?

Meky

Tiež to mám takto "cvaknuté" :) Včera som chcel ísť tadiaľto hore,ale bolo to moc zľadovatelé.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky