Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chřiby – Osvětimanská osmička

Diskusná téma K článku: Chřiby – Osvětimanská osmička

Do roka a do dňa sme sa s Milanom vrátili do Osvětiman v Chřibech. Tento raz sme sa rozhodli pre jednodňovku, a keďže spoj do Skalice mi v sobotu ráno nevyhovoval, pricestoval som v piatok po práci. Milan vybavil súkromnú prehliadku rekonštruovaného parného mlyna a áut veteránov v sprievode riaditeľky. Užil som si to, všetko si podrobne a v kľude prezrel, povypytoval sa. Po návrate na byt sme ešte do noci debatovali. Ráno sa trošku horšie potom vstávalo, no 7.25 h sme vystupovali z auta pred kultúrnym domom v Osvětimanoch.

Knor

Je to pekna oblast, najma v takomto pocasi. Pri Korycanske kapli som bol uz dvakrat. Pre ludi, co tu este neboli, odporucam od Korycanske kaple pokracovat na sever. Na Sv Klimente toho moc nevidno, zato na Cimburk sa da dostat. Je to ruina hradu s vysokou vezou. Na okoli je zopar izolovanych skal. A este o kus dalej su Strilky s uzasnym barokovym cintorinom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov