Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na Choči.

Peter Miler

Vďaka, Maťo - jasné, že to vyjde - nabudúce sa zhodou okolností chystám na Salatín a ty pôjdeš pravdepodobne na Choč :-)))

Dzakomoo

fantastikuš :) som rád, že ti ten Choč nakoniec vyšiel a pekne to tu dokumentuješ

Daulagiri

S tým bralom v popredí to má šmrnc. A nechýbalo veľa Peter a stretli by sme sa. V tento deň som sa rozhodoval medzi Chočom a Salatínom v NT, nakoniec zvíťazil ten druhý. Ale možno raz to vyjde :o)

Zdenči

Treba len dúfať, že zelený Choč o tomto čase je len výnimka a v nasledujúcich rokoch už bude všetko tak, ako má byť :-)

Peter Miler

Ďakujem pekne, aj keď v skutočnosti treba ďakovať prírode, ktorá sa postarala o túto scenériu. Zaznamenávač nie je podstatný. Časom dám aj večerné fotky s tým mrakom, ale tie sa príliš nevydarili, tak aspoň dokumentačne.

Pafi
No prekrásne! Človeče, to je historikoš okamih - mať zelenkasté Chočské s takým dátumom o( a v ostatných rokoch lepšie nebude, brrr.
Lapaj

Pekný záber, musel to byť zážitok!

Jan zigmund

Čakal som na fotku s oblakom. Ja som ho pozoroval z Rakytova, z mojej strany pripomínal UFO, okolo obeda malé biele, k večeru krásne veľké, farebné ..... Fantastik foto, tak ako aj predošlá a predošlá.

Peter Miler

Skôr Eňo. Ňuňo tam až také nebolo :-)) Ale cesta potme do Valaskej Dubovej bola zážitok. Strašne sa šmýkalo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky