Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na Škornovom grúni

Diskusná téma K fotke: Na Škornovom grúni

Znova viac jarný ako zimný pohľad na zachované chalúpky v osade Škornov grúň nad hornokysuckou obcou Korňa. Škoda, že tu v galérii kazím zimné zábery, len zdokumentovať som to chcel, keďže z týchto oblastí je málo fotiek.

Aďo.4

Veru Dušan robí prospešnú prácu,preto tento kysucký región.Ja mu ju rád prenechávam :-D,však je na bicykli mobilnejší,takže môže vychytať aj lepšie svetelné podmienky.
Dúfam,že ešte raz pofotí všetky tieto osady :-D Predsa táto jeho nová mašinka robí lepšie zábery...Tým ale nechcem povedať,že by tie pred tým boli zlé..
zdenči:veru na veľa miestách sme boli bez foťáku a hikingu,takže nám nič iné neostáva, len si to zopakovať ...

Dušan Šrenkel

Vidíš zdenči, to by boli dobové zábery. Ale to človek nemôže vedieť :)

Zdenči

Mám tieto miesta prechodené - veď som ich mal za humnami. Žiaľ vtedy ma ešte ani vo sne nenapadlo, že bude niekedy nejaký Hiking a že do lesa treba brať aj foťák :-)

Dušan Šrenkel

Vďaka, presne ako píšeš Peťo, už aj na Kysuciach sa z mnohých pôvodných usadlostí stávajú rekreačné chalupy, ktoré už svojim vzhľadom až tak nezapadajú do tohto prírodného prostredia. Vidím to na mnohých osadách na Kysuciach, najmä tých dostupnejších pre dopravné prostriedky.

Peter Miler

Nazdar, už som ti to kedysi dávnejšie k nejakej fotke napísal - to, ako dokumentuješ tieto usadlosti a gazdovstvá, to je veľmi záslužná činnosť. Ktovie, dokedy budú všetky tie utešené chalúpky, ktoré zachytávaš realitou... Verím, že ešte dlho :-)) Ale aj tak - treba to archivovať, aby bolo aj pre tých, ktorí prídu po nás nejaké svedectvo.

Meky

Taký idylický "neskorojesenný" záber.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky