Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: A opäť Skalnatá

Diskusná téma K fotke: A opäť Skalnatá

Hoci som tu bol neplánovane aj dnes, pridávam fotku ešte z januára. Dnes som si po "vynikajúcom" výkone našich hokejistov povedal, že som mal ísť radšej do lesa. Aladin predpovedal, že západ slnka by mohol byť zaujímavý, tak reku vyberiem sa na Vysokú. Deň - blbec pokračoval ďalej a ja som pri balení vecí nad Zoškou zistil, že statív síce mám, ale ho nepoužijem, lebo doštička, na ktorú sa uchytáva foťák ostala doma. Nevadí, prežijem aj bez neho. Po niekoľkých kilometroch chôdze ma napadlo, že zdokumentujem pre Hiking, že v Malých Karpatoch sa dá túto zimu aj bežkovať. Zapnem foťák a...pamäťová karta ostala v počítači. Toto je moja choroba. No vždy bol niekto nablízku a kartu požičal. Dnes mám smolu. Mením teda plány a smerujem na Skalnatú. Pár fotiek som urobil mobilom, ale nestojí to za nič. Utešujem sa aspoň tým, že Aladin sa sekol a slnko je schované za mrakmi. Keď však zleziem dole a tankujem, slnko vykukne spomedzi mrakov a posmešne hovorí - vidíš ty debil o čo si prišiel? :-)

Merhorn

Aha, tak to si bol ty... Moc ludi sme nestretli tak si ta pamatam. jj to sme boli my :)

Zdenči

Merhorn...to si bol ty, čo sme sa obchádzali kúsok pred klesaním do sedla pod Skalnatou? A za tebou šla dievčina?

Adina

ej, ej tá karta nebola prvý krát .-) ....

Merhorn

Aj ja som bol ten den na skalnatej a tiez som fotil len mobilom :) Aj mna prekvapilo, ze sa dalo este bezkovat :) Skalnata je fajn aspon na take poobedne pretiahnutie si kosti :)

Jantaara

Dobrééé! Ale stáva sa. Je mi útechou, že nielen mne :-)

Zdenči

Martin...lebo ako píše Vlado, je to najjednoduchšie :-) Vytiahneš a zasunieš. Aj kopírovanie cez wifi existuje? To som nevedel, ale určite to u mňa nefunguje.
Kašlite už na to. Proste som ju zabudol a basta...stane sa aj v lepších rodinách :-)

Vladvlad

Zdenči: ešte je možnosť kopírovať fotky cez wifi. Ale na to treba buď príslušnú kartu alebo podporu foťáku. To len na doplnenie, všetkých možností :)
Najjednoduchšie je ale aj tak vybrať kartu a skopírovať do PC.

Martin Slamka

prečo potom kopíruješ kartu cez čítačku? je to pohodlnejšie ako kábel či?

Zdenči

Martin...máš dve možnosti ako preniesť fotky - buď vložíš kartu do čítačky alebo prepojíš foťák s počítačom cez kábel. Či máš program k foťáku alebo nie, to v tomto prípade nehrá žiadnu rolu.

Zdenči

No veď aj ja ju vzberám, len keď kopírujem fotkz...ale niekedz ju yabudnem vrátiť späť do foťáku

Martin Slamka

tiež nikdy nevytahujem pamätovú kartu, fotky prenášam do pc cez program ktorý bol k fotáku

Vladvlad

Sranda, na budúce si už dáš pozor :)
Taká skôr úvaha, ako sa dá zabudnúť pamäťová karta? Ja ju mám vždy vo foťáku, vyťahujem ju len na kopírovanie fotiek do PC.
Nemám žiadnu inú, teda ich nestriedam, každý môj foťák má svoju samostatnú kartu. 16GB veľkosť mi zatiaľ stačí, aj keď 32GB by bola vhodnejšia.

Zdenči

Do brašne som si dal preventívne ďalšie 2 karty. Ale čo čert nechcel, bral som včera so sebou menšiu brašňu :-)

Meky

A za to všetko môže ten pokakaný hokej!!!A propo,ja keď vyberiem kartu z foťáku,tak nechám otvorenú záklopku dovtedy,pokiaľ ju nedám späť :)

Tidoj

Tak toto poznám až moc dobre. Ja si zabúdam hocikedy hocičo, napr. tú pamäťovú kartu. To je na šľaktrafenie, keď to človek zistí a už nemôže nič robiť. Zvyknem si vtedy spomenúť na všetky nadávky a niekoľkokrát si ich hlasno zopakujem, až sa bojím, že sa to naučia aj miestne srnky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma