Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Horná Súča – Bojkovice – Luhačovice

Diskusná téma K článku: Horná Súča – Bojkovice – Luhačovice

Po dobrej skúsenosti s dovolenkou kúpenou cez zľavový portál sme sa rozhodli s manželkou v júli 2013 kúpiť si pobyt v hoteli Adamantino na brehu Luhačovickej priehrady. Problém nastal, keď som zisťoval spojenie z Bratislavy v nedeľu do Pozlovic. Napokon som navrhol dvojdňový prechod so štartom v Hornej Súči a s prespaním v Bojkoviciach. Tunajší kemp som spoznal pri DP Trenčín – Zlín.

Miroslav Svitek

No o festivale pri priehrade som sa dočítal na plagáte na stĺpe a hudbu sme počuli od kostola. Rockový bengál znel z nejakej haly oproti kempu. Či to bol koncert, alebo len skúška kapeli som pre neskorú hodinu už neskúmal.

M12

Jako Bojkovjan potvrzuju, že kulturní život v našem městě je bohatý, nicméně na country festival ani zmiňovaná rockový koncert si nevzpomínám. U dechovkového posezení bych to ještě chápal. Nevíte víc o zmiňovaných dvou akcích?

Knor

Zdravim,
Prosim admina, opravte "Boskovice" na "Bojkovice" (rec o spani v perexe), a v dalsom clanku "rumansky" na "romansky" (kostolik Drazovce).
Inak, boli sme tuto zimu v Luhacoviciach a Jurkovicov dom ma sklamal. Je to taka vycackana gycovita rado-by ludova stavba. Viacere ine hotely sa mi tam pacili ovela viac.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma